Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

En aften fuld af sjov!

Kom med til forestillingen "Sjove mænd med slips" og oplev Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto i Tivoli Friheden i Aarhus

En aften fuld af sjov!

Kom med til forestillingen "Sjove mænd med slips" og oplev Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto i Tivoli Friheden i Aarhus

Klassisk comedy – med og uden slips!

Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto genopliver nogle af de største klassiske revyfigurer i et helt nyt show, som du kan se i Tivoli Friheden fredag d. 31. marts 2017.

 

Her får du mulighed for et vidunderligt gensyn med nogle af de største klassiske revyfigurer – men sat op i nye rammer. Det sker i et nyt humoristisk show – ”Sjove mænd med slips – og Dario”.


I showet indtager Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift scenen med morsomme monologer og evergreens. De fire herrer vil levere et skønt miks af stand-up, sketches og melodiøse sange. Det hele vil på fineste vis blive akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard.  


Med dagens deal får du:

  • 1 billet til "Sjove mænd med slips" showet fredag den 31. marts 2017 kl. 20:00 i Tivoli Friheden i Aarhus 


Gensyn med Mathiesen og...

Blandt mange kendte og elskede figurer vil publikum gense Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi og afslører "what he has in his task today".


Man vil også opleve Flemming Jensen og Per Pallesen i den forrygende sjove sketch ”Knuthenborg Dyrepark”, hvor alle dyrene er forsvundet, efter at Per er blevet ansat som dyrepasser.


Derudover vil det vise sig, om det vil lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera. Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i showet, hvor man heller ikke må glemme Dario. "Dario skiller sig ud i forhold til os andre og må derfor finde sig i en form for kærlig mobning hele showet igennem. Amin, Per og jeg betragter os selv som rimeligt sjove mænd. Men ingen af os kan hamle op med Dario, når han synger Angelique. Det er i sandhed sjovt", fastslår Flemming Jensen.


Så slå til nu, hvis du ikke vil gå glip af en aften, hvor lattermusklerne kommer på arbejde.


Rigtig god fornøjelse! :-)

En aften fuld af sjov!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail