Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Traditionel frokost for 2 ♥

Glæd dig til et besøg på Klosterkroen i Odense, der frister med både æggekage og æblekage for 2 personer

Der var engang... 

Findes der noget bedre end traditionel dansk mad? Nej, vel? Og har du, ligesom mange andre, også en svaghed for traditionel dansk mad, så er dette lige noget for dig. Med dagens deal kan du nemlig glæde dig til æggekage og æblekage for 2 personer - præcis ligesom du husker dem.


Glæd jer til: 

  • 2 x æggekage med stegt, røget og letsaltet flæsk, hjemmelavede flæskesvær af fynsk landgris, tomat, agurk, purløg, hjemmerørt sennep, kroens egen ketchup og groft klosterbrød
  • 2 x fynsk æblekage med makroner og letpisket flødeskum 


Ægte dansk krostemning

Restaurant Klosterkroen - Den Muntre Munk gør alt, hvad de kan for, at den gode klassiske danske mad ikke bliver glemt i den store mængde af internationale muligheder. Kroen er placeret lige midt i Odenses pulserende byrum, hvor I kan nyde de herlige retter i autentiske og rolige omgivelser, som frembringer nostalgi i enhver, der er opvokset med traditionel dansk mad. Restauranten, med sine rød/hvide duge og antikviteter, er indrettet med de bedste intentioner om, at alle føler sig hjemme og får en hyggelig stund sammen med venner og familie.


Velbekomme!

Traditionel frokost for 2 ♥

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail