Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kagemand og romkugler

Haarby Bageri hjælper dig med at sprede den søde stemning til festen - du får en hindbærsnittekagemand til 25-30 personer og 20 blandede romkugler

Kagemand og romkugler

Haarby Bageri hjælper dig med at sprede den søde stemning til festen - du får en hindbærsnittekagemand til 25-30 personer og 20 blandede romkugler

Kom indenfor, Hindbærmand!

Hvis der skal være fødselsdag, familiekomsammen, kollegahyggeaften eller en anden glædelig lejlighed inden for de næste par måneder, så lad Haarby Bageri stå for det festlige bagværk.

Du får nemlig det mest uimodståelige bager-kræs at forkæle gæsterne med - nemt, bekvemt og lækkert.

Fejr festlighederne med:

  • 1 stk. hindbærsnittekagemand til 25-30 personer
  • 20 blandede romkugler (med forskelligt krymmel)

Stolte bagertraditioner

Haarby Bageri har eksisteret siden 1912. Det er i dag ejet af en familie, som ønsker at bevare det gode, gamle håndværk.
Alt bages fra bunden af de dygtige bagere, og der arbejdes også på at fremstille nye og spændende opskrifter, som f.eks. fedtfattige brød og kager til diabetikere.
Haarby Bageri har alt, hvad hjertet kan begære af gode brød, søde sager og flotte kager.

Med hindbærkagemand og romkugler er bunden lagt for en hyggelig komsammen. Du skal blot huske at bestille herlighederne 2 dage før, så er de lige til at hente hjem og nyde sammen med gæsterne.
Værdibeviset gælder helt frem til den 26. juni 2016, så det er bare med at slå til, så du har festligt bagværk i baglommen helt indtil sommer.

Hav en rigtig go' fest :-)

Kagemand og romkugler

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail