Udløber om 0 dage og 00:00:00
Menuen består af:
Alle, der har besøgt Mortens Kro, ved at de er placeret helt i top på kvalitetsskalaen. Restauranten er uden tvivl en af Aalborgs mest kendte og ikke mindst anerkendte restauranter - et renommé de har arbejdet på i mere end 26 år og som ikke er kommet af sig selv.
En fokuseret arbejdsindsats, udvikling og gode råvarer er blot nogle af de elementer grundlægger, Morten, sætter en ære i at praktisere hver eneste dag og give videre til sit personale.
Omhuen, ihærdigheden og kærligheden til faget mærker Mortens Kros elever også fra det øjeblik de trækker i kokkeuniformen. Og netop det bringer os frem til indholdet af denne deal.
Daniel, der med stolthed, kan kalde sig kok til sommer, får som traditionen lyder, lov til at kreere sin helt egen 5-retters menu. Denne menu kan du få lov at nyde i den unikt indrettet restaurant.
Læs mere om Daniel herunder og hans rejse fra barn af landbruget til gourmetkok - og hvordan det på smukkeste spiller sammen.
DEALpris 500 kr.
Menuen består af:
Daniel Grønbech Jensen er født og opvokset på Læsø og har fra barnsben levet side om side med landbrugets hjemmedyrkede råvarer - som han selv siger det:
"Da jeg var ung, var vakuumpakket ko og gris fra supermarkedet ikke en del af dagligdagens kost. Vi fik derimod slæbt to grise og en ko ind ad døren, der i fællesskab med mine bedsteforældre blev slagtet".
Når Daniel var allermest lykkelig som barn, var det de 4 dage om året, hvor han fik lov at droppe skolen og i stedet være med til at grave kartofler op og få høsten i hus. Daniel deltog også jagten og slagtningen af ænder og gæs.
Meget af Daniels interesse og inspiration kommer fra hans farfar, der både beherskede slagter-, bager- og fiskerifaget. Kærligheden til en kogekunst hvor de rene råvarer er i fokus har han fået lov at dyrke og udvikle hos Mortens Kro - og det er netop det, du kan dufte, se og smage i Daniels menu. Daniel sætter selv ord på sammenhængen mellem hans liv på Læsø og hans arbejde på Mortens Kro:
"På Læsø er vi altid gået meget op i jagt og fiskeri og har med stor dyd og glæde brugt de råvarer, vi selv har “høstet” i naturen. Det bliver nok ikke mere bæredygtigt og lokalt.
På Mortens Kro har jeg fået lov at arbejde med de fineste og bedste råvarer der findes. Det har givet mig en bred forståelse af råvarerne og deres anvendelse.
Derfor vil min menu til Mortens Kro afspejle mit liv på Læsø".