Slagter Carlsen har sammensat en lækker menu med 3 retter til 15 - 20 personer, så maden til din næste fest er sikret - bestil helt frem til 30. august 2025.
Er I ved at planlægge den kommende tids fester og mangler maden, så kommer Slagter Carlsen jer til undsætning. De har sammensat en menu, der lader jer serverer mad for op til 20 gæster.
Buffeten, du her kan få fingrene i, er perfekt uanset hvad anledningen er. Der er noget for alle og I er garanteret den gode og velkendte slagterkvalitet og - naturligvis en velsammensat og smagsfuld menu, der er nem at gå til. I skal blot bestille, hente og varme kød og kartofler - resten er klar til servering.
Du får:
Luksus steg-selv menu til 15 - 20 personer
Menuen indeholder:
Forret
Tunmousse med rejer
Hovedret
Flødekartofler
Små timiankartofler med skræl
2.5 - 3 kg ungdyrsroast
2.5 - 3 kg whiskymarineret svinekam
Sommersalat
Blandet grøn salat
Pastasalat med pesto
Dessert
Vebbestrup Is - 4 liter islagkage med vaniljeis med nødde- og chokoladestykker og marcipanovertræk
Tilbehør
Stenovnsbrød med smør og dressing
Vælg mellem følgende indløsningssteder:
Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 10.00 - 17.30 og lørdag kl. 10.00 - 12.30 til og med den 30. august 2025.
Sådan gør du - let og lækkert
Tilbered let kød og kartofler samtidig med at forretten nydes.
Sæt blot kødet og kartoflerne i ovn ca. 50 minuter ved 180 grader. Kødet kan også grilles - her sætter I blot de medfølgende alubakker på grillen, og giver det ca. 50 min ved 180 grader på indirekte varme.
Tilbehøret er klargjort, så det er lige til at sætte på bordet.
Betingelser:
Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 10.00 - 17.30 og lørdag kl. 10.00 - 12.30 til og med den 30. august 2025.
Bestil senest 3 dage før på tlf.: 98 37 35 99.
Der er ferielukket i uge 8 i begge butikker og sommerlukket i uge 28 og 29 i Nørresundby samt 30 og 31 i Støvring.
Maden kan ikke afhentes søndage, mandage og helligdage.
Kødet og kartoflerne skal varmes i ovnen i 50 minutter i 200 grader - resten er klar til bordet.