Catering-nyhed i Faaborg
NYHED: Jakob og hans kone, der står bag den folkekære Magasingaarden, er klar med lækker og kvalitetsbevidst mad til din næste fest fra deres nye cateringfirma, Fransk Spisehus.
2025 er godt i gang og byder sikkert på mange glædelige begivenheder, der skal fejres. En af Faaborgs mest kendte restauranter, Magasingaarden, har alle dage været et sted, hvor faaborgensere og andet godtfolk mødes og nyder god mad og den gode stemning.
Restauranten har altid tilbudt take away og catering. Nu tager de det til nye højder med åbningen af Fransk Spisehus, der er dedikeret til at levere mad til din fest.
Så står du og skal holde fødselsdag, konfirmation eller bryllup og mangler maden, så er løsningen her - og som altid, er du garanteret velsammensatte menuer, hvor smagen og kvaliteten er i fokus.
Du får:
DEALpris 275 kr. Normalpris 475 kr. Spar 40 %
Menuen indeholder:
Forret:
Tapasanretning:
- Serranoskinke anrettet med melon
- Fransk løgtærte anrettet med pesto og semi-dried tomater
- Torsketerrin bagt med krydderurter anrettet med sauce tartare
- Brød og smør
Hovedretsbuffet:
- Rosa stegt kalvecuvette stegt med timian og rosmarin
- Unghanebryst farseret med krydderurter
- Tomatsalat med mozzarella, balsamico og basilikum
- Broccolisalat med rødløg, citroncreme og tranebær
- Salat med spidskål, gulerødder og granatæble tilsmagt lime og olivenolie
- Valgfri kartoffel: Flødekartofler eller rosmarinstegte kartofler
- Valgfri sauce: Bearnaisesauce eller rødvinssauce
Dessert:
- Rabarbertrifli og mazarinkage bagt med jordbær anrettet med karamelsauce
Værdibeviset kan indløses fra den 1. april til og med den 30. juni i 2025.
Manden bag Magasingaarden
Jakob, der står bag Magasingaarden, har sin kærlighed til det franske køkken efter 6 års ophold i Lille i Nordfrankrig. Indtrykkene fra denne tid og lysten til at arbejde med madkunst fik ham til at gå i lære som kok.
I 2000 startede Jakob i lære på gourmetrestauranten Sortebro Kro i Odense og blev udlært med den højeste udmærkelse - sølvmedalje. Sidenhen blev han køkkenchef på Restaurant Marie Louise i Odense, før han i 2010 åbnede sin første restaurant i Vedbæk nord for København.
I foråret 2021 åbnede Jakob og hans kone så for Magasingaarden, hvor smagen er i fokus. Ved siden af, driver de en iscafé med hjemmelavet is og tilbyder desuden takeaway, selskabsmad i det store selskabslokale samt catering til fester på hele Fyn.
Udover skønne restaurantoplevelser og lækre cateringmenuer driver parret også det Det Blå Ishus, der sidste år blev kåret til Fyns 2. bedste ishus.
Betingelser:
- Værdibeviset kan indløses fra den 1. april til og med den 30. juni i 2025.
- Der skal købes min. 15 værdibeviser for at gøre brug af dealen.
- Bestil maden straks efter køb på mail: magasingaarden5600@gmail.com – Oplys at du er Deal.dk kunde, hvilken menu du har købt til, antal, dato og om du ønsker at hente eller få leveret maden.
- Maden kan leveres på Fyn (kun fastland), dette koster et ekstra gebyr for transport, som aftales og afregnes direkte med stedet.
- Afhentning af maden skal ske på Magasingaarden, Torvet 17, 5600 Faaborg – dette aftales ved booking.
- Menuen er pakket kold. Der medfølger guide til at opvarme maden. Ønskes maden opvarmet ved afhentning, koster dette 25 kr. ekstra pr. kuvert.
- Der medfølger guide til at opvarme maden.
- Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.