Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Forkælelse til dig eller...

Giv dig selv - eller en du holder af, en forkælelsesgave til jul eller advent med en ansigtsbehandling eller Hot Stone massage hos Body Concept i Odense

Læg forkælelse under træet

I den travle hverdag er der altid nok at se til, så en pause med lidt pleje er en kærkommen gave for mange. Med dagens deal er der frit valg mellem en luksuriøs ansigtsbehandling med wellnessmassage og en velgørende Hot Stone massage - så det er en oplagt gaveidé til at lægge under træet eller som en værtindegave. Du kan naturligvis også forkæle dig selv med en af disse skønne behandlinger.

Vælg mellem:

  • 30 minutters wellness massage og 30 minutters ansigtsbehandling
    eller
  • 60 minutters Hot Stone massage

Luksuriøs ansigtsbehandling

I denne tid bliver det koldere og koldere, kroppen skutter sig i vinterkulden og vi spænder lidt for at holde varmen.Det kan være svært selv at løsne musklerne op og slappe af, Heldigvis kan du opnå forkælende pleje og afslappende massage, hvis du vælger ansigtsbehandlingen. Den afslappende massage sætter gang i blodcirkulationen, løsner spændinger og dæmper eventuelle gener og smerter.
Den plejende ansigtsbehandling får cellerne til at forny sig selv hurtigere, hvilket nedsætter ældningsprocessen og giver en flottere og friskere hud.

Hot Stone massage

Hot stone massage er en gammel kinesisk massageform, hvor opvarmede lavasten lægges blidt på kroppen. Varmen fra stenene breder sig til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger, og din krop opfyldes af en afslappende følelse.

Rigtig god forkælelse!

Forkælelse til dig eller...

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail