Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Tip top form på rekordtid

Hvis du har 24 minutter til overs 2-3 gange om ugen, kan du komme i dit livs form. Prøv det, alt det du vil i 2 måneder hos LOOP Fitness i Odense

Ingen grund til at spilde tiden

Tiden er det dyreste vi har, så det handler om at udnytte den effektivt. Med dagens deal får du det ultimative udbytte af din tid, når du på under en halv time kan træne hele kroppen og dermed yde dit ypperste for at komme i form.

Med cirkeltræningen hos LOOP Fitness i Odense kommer du igennem alle kroppens muskelgrupper og får trænet både styrke og kondition. Hvis du giver den alt, hvad du har, behøver du ikke at bruge mere end 24 minutter 2-3 gange om ugen for at komme i fantastisk form.

Dagens deal giver dig:
  • 2 måneders fri træning i LOOP Fitness i Odense

Godt for hele kroppen

LOOP Fitness tilbyder hverken smarte smutveje eller mirakuløse løsninger, men giver dig derimod det bedste værktøj til at opnå hurtige og effektive resultater. Det kræver hårdt arbejde og sved på panden, hvis du vil have kroppen i form, men hos LOOP Fitness er det muligt!

Konceptet hos LOOP er baseret det, der kaldes HIIT-træning (Høj Intensiv Interval Træning), som øger din forbrænding både under og efter træningen. Den effektive træningsform sørger for, at du forbrænder mest muligt på kort tid, samtidig med at den øger din muskelmasse og forhøjer dit stofskifte.

Og oven i det øger træningen også kroppens naturlige produktion af væksthormonet HGH, som holder dig ung og frisk i længere tid.

Noget for alle

Cirkeltræningen består af 16 maskiner, som du kan indstille efter dit eget behov. Ved at følge musikken får du 40 sekunder på hver maskine, indtil der lyder et højlydt DING, som betyder, at du har 5 sekunder til at skifte maskine. Sådan fortsætter du hele cirklen rundt 2 gange, og så er du allerede færdig!

Så nu er der reelt set ikke længere nogen undskyldning for ikke at komme i gang. Du styrer selv intensiteten af træningen, hvilket betyder, at det er den ideele træningsform for både nybegyndere, elitesportsudøvere og alle derimellem.

God fornøjelse!

Tip top form på rekordtid

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail