Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Flot og personlig fotobog

Design din helt egen 40 siders fotobog med alle dine bedste billeder på Fotosjov.dk

En helt særlig gave

Billederne fra babys første måneder, forårets konfirmation, barnedåb og bryllup eller sommerens studenterfest og feriedage skal ikke glemmes og gemmes væk på mobilen eller computeren!

Saml i stedet alle dine pletskud i en flot fotobog, som kan tages frem og bladres igennem igen og igen, mens du mindes alle de sjove, rørende og festlige øjeblikke.

Dit værdibevis gælder til 1 fotobog på 40 sider:
  • Du kan købe lige så mange værdibeviser, du ønsker
  • Bogen leveres indbundet med højkvalitetspapir i A4 format

På www.fotosjov.dk kan du designe din egen fotobog med netop de billeder, du synes allerbedst om. Du har mulighed for at vælge en tilpasset skabelon samt indsætte tekster og motiver i bogen, så den bliver helt personlig og unik.

En fotobog er derfor en helt særlig gave til dig selv eller én du holder af!

Sådan gør du

Du designer og bestiller selv din fotobog direkte på hjemmesiden www.fotosjov.dk. Klik dig ind på www.fotosjov.dk, hvor du bliver guidet gennem hele designprocessen.
Gå derefter til betaling, og indtast koden på dit værdibevis i "kampagnekode-feltet". Herefter vil rabatten blive fratrukket.

Det med småt

Værdibeviset skal bruges på én gang. Det er ikke muligt at få udbetalt eller lavet et gavekort på evt. restbeløb. Der vil blive pålagt et fragtgebyr på 75 kr. pr. ordre for levering til døren under selve bestillingen på Fotosjov.dk.

Det er ikke muligt at benytte flere værdibeviser pr. ordre. Bestiller du flere produkter i samme ordre, får du kun rabat på det produkt/de produkter, der svarer til dit Deal-værdibevis. Kampagnen kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Produktet afsendes fra Fotosjov.dk senest 8 hverdage efter din bestilling og leveres med Post Danmark. Produktet kan sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

BEMÆRK: Fotosjov.dk er ikke kompatibel med iPad.

Deal.dk er kun formidler af kampagnen. Alle spørgsmål vedr. produkt og levering samt reklamation, klager m.m. rettes til forhandler på mail: info@fotosjov.dk eller tlf.: 87 30 33 03, mandag-fredag 8-18, weekend lukket. Fotosjov.dk garanterer svar inden for 24 timer på mail.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail