Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Garanti for resultater

Få 8 ugers medlemskab hos CrossFit Copenhagen i Odense og prøv en intens træningsform, der både er sjov og effektiv - alle kan være med!

Den populære træningsform CrossFit er endelig kommet til Odense, og du er inviteret til at prøve den frit i 8 uger i det nye center "Kompagniet" på Rugårdsvej!

Naturlig træning for alle

CrossFit er en sjov og alsidig træningsform, der gennem mange variationer og høj intensitet styrker dig på en række parametre, fysisk såvel som mentalt.

Træningen tager udgangspunkt i kroppens naturlige, funktionelle bevægelser, som din krop er designet til fra naturens side. Du laver derfor ikke ensformige øvelser på maskiner, men fokuserer i stedet på din krops egne bevægelser. Da træningen på denne måde tager udgangspunkt i den enkelte, kan alle være med.

Du får
  • 8 ugers fri træning i CrossFit Copenhagens nye center i Odense

Kom godt i gang

Som noget helt særligt kan CrossFit Copenhagen tilbyde opstartsforløb til nye crossfittere, så alle, der ikke har den store erfaring med CrossFit, kan komme godt og sikkert i gang.

Opstartsforløbet består af 4 træninger fordelt over 2 uger og lærer dig de basale øvelser og bevægelser, som er kendetegner træningsformen. Ud over opstartsforløbet findes der en række andre hold, som du kan prøve kræfter med - herunder Mobility med fokus på smidighed og balance, CROSSFIT MOMS for mor og baby, Styrkehold og meget mere...

Fællesskab og kompetente trænere

Hos CrossFit Copenhagen foregår det meste træning på hold med instruktører, der guider og finjusterer undervejs, så du får det bedste ud af din træning. Alle instruktører i centeret er uddannede og selv passionerede crossfittere, så de ved, hvad de taler om.

På holdene vil du opleve et hyggeligt fællesskab, hvor sved på panden går hånd i hånd med smil og højt humør. Det er ikke bare "CrossFit" - det er også "crossfedt"!

Så hvad end du er helt ny i sportens verden eller har trænet før, vil der med garanti være plads til dig hos CrossFit Copenhagen.

OBS: Ønsker du ikke at fortsætte som medlem efter dine 8 ugers træning, skal du aktivt melde dig ud igen via CrossFit Copenhagens hjemmeside.

Garanti for resultater

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail