Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gourmet Slukefter Kro

Nyd et enestående ophold for 2 personer inkl. 5-retters gastronomisk menu, vinmenu og morgenmadsbuffet

Sønderjysk charme

Glæd jer til et uforglemmeligt ophold på Slukefter Kro, som er en kongeligt priviligeret storkro, der emmer af autenticitet og har bevaret århundreders traditioner. Her vil I blive indkvarteret på et klassisk og hyggeligt kroværelse, hvor I kan nyde hinanden og de idylliske sønderjyske omgivelser.

Opholdet inkluderer:
  • 1 x overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og hjemmebag ved ankomst - ca. kl. 15.00 - 16.30
  • 5-retters gastronomimenu inkl. vinmenu (5 glas) - middagen starter kl. 18.00
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter


Klassisk kro-atmosfære

For få år siden gennemgik krobygningen en større renovering, hvor folkene bag på flotteste vis har formået at bevare den gamle stil med respekt for historien. Derfor er krobygningen i dag både nyistandsat og velindrettet på traditionel manér, og det gør den til det perfekte sted at at slippe væk fra hverdagen for en stund og forkæle hinanden.

Topkvalificeret køkken

Slukefter Kro repræsenterer ikke kun alt det bedste ved de danske kroer, men er også et af Sønderjyllands mest professionelle spisesteder. Kokkene i køkkenet har over tid perfektioneret deres talenter yderligere og mestrer i dag enestående kogekundskaber, hvor råvarerne taler for sig selv. Således blev Slukefter Kro udvalgt til at levere og servere den kongelige menu, da Dronning Margrethe og Prins Henrik skulle spise frokost på Tørning Mølle d. 7. juni 2013. Og med dette oplevelsesrige ophold kan I selv få lov at smage på kroens gastronomiske magi!

Én på opleveren

Ud over udsøgte måltider i den smukke restaurant, kan I tage på masser af ture rundt til Sønderjyllands helt særlige seværdigheder. Glæd jer til at spadsere i de små, hyggelige brostensgader i 700 år gamle Haderslev eller Danmarks ældste by, Ribe, hvor I kan tage med en guide, der vil fortælle jer om byens fantastiske og dramatiske historie.

Det sydlige Danmark rummer samtidig et væld af overdådige slotte som for eksempel Gram Slot, Schackenborg Slot og Gråsten Slot. Derudover kan I tage en tur over grænsen og besøge de fristende grænsebutikker.

Golf til fantastiske priser

Der er masser af muligheder for at spille golf i forbindelse med dette ophold. For kun 145 kr. pr. greenfee kan I spille på 3 fantastiske baner i Sønderjylland: Toftlund Golfklub (Brundtlandsbanen), Aabenraa Golfklub samt Nordborg Golfklub. Bookes på golfbox, greenfees købes og afhentes på Slukefter Kro.


Eventuelle tilkøb

  • Tilkøb af én ekstra overnatning inkl. morgenmad kr. 600,-
  • Tilkøb af to ekstra overnatninger inkl. morgenmad kr. 1100,-
  • Opgradering til Deluxe-værelse kr. 150,- pr. værelse pr. nat (forespørg om ledighed ved reservation)
  • Der er derudover rig mulighed for at spille golf, med god rabat på greenfees (145 kr. pr. greenfee), på én af de tre smukke golfbaner

Det med småt

Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

Der er et begrænset antal værelser til rådighed til deal.dk's kunder pr. dag, så skynd jer at ringe til Slukefter Kro på tlf. 74 54 52 30 og forhør jer om ledige datoer.

Rabatten er baseret på kroens egne prislister, og der tages forbehold for udsolgte dage.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail