'Dansk vinaften' og 4 retter
VinoVærdsat præsenterer det bedste inden for kokkekunsten og dansk vin med deres 'Danske vinaften'' og 4 retter.
Tag med på en kulinarisk restaurantoplevelse på VinoVærdsat med deres arrangement 'Dansk vinaften' Her bliver danske råvarer til moderne kreationer i denne 4-retters menu, der på smukkeste vis komplimenteres af en dansk vinmenu.
Du får en aften fyldt med smagsindtryk og skal nyde nogle af Danmarks mest fantastiske vine. De kompetente mad- og vinelskere hos VinoVærdsat har nøje udvalgt de bedste danske vine, der perfekt komplementerer menuen, der er lavet med lokale råvarer og en god portion kærlighed.
Gå ikke glip af chancen for at forkæle dine smagsløg og oplev, hvad dansk gastronomi og vin kan præstere, når tradition og innovation smelter sammen i en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Aftenen gennem bliver retterne og vinene på fornemmeste vis præsenteret, så din restaurantoplevelse bliver fuldendt.
Du får:
- 'Dansk vinaften' på VinoVærdsat: 4-retters middag og dansk vinmenu
DEALpris 449 kr. Normalpris 725 kr. Spar 38 %
Vælg mellem følgende datoer:
- Torsdag den 29. august 2024 kl. 18.00
- Torsdag den 26. september 2024 kl. 18.00
- Torsdag den 31.oktober 2024 kl. 18.00
- Torsdag den 28. november 2024 kl. 18.00
Må vi præsentere aftenens menu...
Menuen den 29. august 2024:
- Forret
Mosaik på hvid fisk – kærnemælksauce – purløg – danske ærter
Brød og tilbehør - Mellemret
Pasta – mascarpone – citron – panko - Hovedret
Farseret kylling – majs saute – ramsløgskapers – spæde kål - Dessert
Tærte – is på danske jordbær – mynte – balsamico – creme anglaise
Menuen den 26. september og 31. oktober:
- Forret
Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus, sc.
Brød og tilbehør - Mellemret
Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan - Hovedret
Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv - Dessert
Vinter bær – marscapone parfait – kakaocreme
Menuen den 28. november 2024:
- Forret
Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Brød og tilbehør - Mellemret
Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost - Hovedret
Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår - Dessert
Mandel is – hasselnødde-bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%