Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gavekurv inkl. tapas for 2

Gavekurv der både giver den glade modtager champagnetapas hos Champagniet og en flaske champagne til at tage med hjem.

Gavekurv inkl. tapas for 2

Gavekurv der både giver den glade modtager champagnetapas hos Champagniet og en flaske champagne til at tage med hjem.

Champagniet, centralt i Odense, har slået sig fast som stedet, hvor I går hen, når der skal smages, nydes og handles luksusdråber til ganen. 

 

Hos Champagniet er de i gave-humør og har sammensat en gavekurv, der både indeholder deres store Champagne Tapas for 2 og en lækker flaske champagne til at tage med hjem. 

 

Gavekurven er perfekt til jeres tosomhed eller til at give væk til netop dem, du og I holder af - køb gerne flere og del oplevelsen og nyd et glas kvalitetschampagne sammen. 

 

Du får:

  • Gavekurv fra Champagniet til 2 personer

DEALpris 474 kr. Normalpris 790 kr. Spar 40 %

Gavekurven indeholder:

  • Gavekort til ”Den store Champagne Tapas” til 2 personer samt 2 glas champagne (Fem forskellige oste og fem nordisk charcuteri samt forskelligt lækkert brød og tilbehør
  • 1 flaske champagne - leveres i flot gavepose. 

 

Du får en fin flaske champagne med hjem i en gavepose tilpasset din smag og ønsker

Således får de en champagne med hjem, som de måske har smagt eller hvor vi har haft en dialog om hvad kunden/gæsten kan lide. De kan vælge blandt flere champagner og derfor ikke én bestemt.

 

International champagnebar

Champagniet giver jer store smagsoplevelser i hyggelige omgivelser. Hos den seriøse og kvalitetsbevidste champagnebar er der altid over 100 forskellige slags champagner på vinkortet.

 

Deres champagner er nøje udvalgte og vil altid være af den bedste kvalitet. De er primært fra mindre producenter og huse. I champagnekort introduceres I til de enkelte huse, og I kan købe flere forskellige champagner pr. glas og alle pr. flaske.

 

Udover alle de lækre champagner har Champagniet også en lang række røde og hvide top-vine. De skønne drikke suppleres med en lang række oste, primært fra Arla Unika, men også oste, der får et strejf af champagne før servering - f.eks. den særlige Champagnetapas.

Gavekurv inkl. tapas

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail