Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Æggekage på Bondestuen

Velkommen indenfor på Bondestuen, der står klar med klassisk og velsmagende æggekage.

Æggekage på Bondestuen

Velkommen indenfor på Bondestuen, der står klar med klassisk og velsmagende æggekage.

Bondestuen er en af de helt store institutioner indenfor klassisk dansk mad i Odense - og med en velsmagende æggekage på menuen, kan det næsten ikke blive mere klassisk.

 

Se frem til et godt måltid mad i de nye og hyggelige omgivelser, men hvor du samtidig mærker de over 100 års restaurationshistorie, der gemmer sig i Bondestuen. Det er muligt at sidde i enten den gamle krostue eller i den nye tilbygning, "havestuen".

 

Du får:

  • Klassisk æggekage
    Servereres med sprød spæk, agurk, tomater og grønt. Hjemmerørt sennep og rugbrød

DEALpris 109 kr. Normalpris 189 kr. Spar 42 %

 

Bemærk venligst, at der skal købes min. 2 værdibeviser og æggekagen ikke er ad libitum. Dette kan tilkøbes for 50 kr. pr. person. Aftales ved booking og og afregnes direkte med Bondestuen.

 

Klassiske rammer

Bondestuen har ligget, hvor Bondestuen ligger i over 100 år, mens stedets historie strækker sig 500 år tilbage. Dermed er Bondestuen et af Odenses ældste traktørsteder. Siden 2020 har Bondestuen fokuseret på klassisk dansk mad både til frokost, middag og selskaber.

 

Efter en brand i 2015 blev restauranten overfor Odense Zoo genopbygget. Heldigvis blev meget af inventaret reddet fra branden, så det i dag er muligt at nyde sin mad i klassiske, men nyrenoverede rammer, hvor historien stadig kan mærkes.

Æggekage på Bondestuen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail