Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hereford oksefilet ad libitum

UNIK DEAL hos Korup Steak House i Odense - spis alt, hvad du kan, af den lækreste Hereford oksefilet, pommes frites og sauce.

Hereford oksefilet ad libitum

UNIK DEAL hos Korup Steak House i Odense - spis alt, hvad du kan, af den lækreste Hereford oksefilet, pommes frites og sauce.

Deal.dk har sammen med bøf-magikerne hos Korup Steak House sammensat en god "spis alt hvad du kan-deal". Og de har fundet kvalitetskødet, de sprøde pommes og den smagsfulde sovs frem til denne anledning.

 

Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker, så det er blot at invitere dem, du holder af. Og I bliver ikke skuffede, da I kan spise alt det, I lyster af deres fantastiske og lækre oksefilet, der serveres med sprøde pommes frittes samt fri sauce i hele 2 timer.

 

Du får: 

  • "All you can eat" i 2 timer for 1 person
    • Hereford oksefilet
    • Pommes frites
    • Valgfri sauce - bearnaise- eller whiskeysauce

 

DEALpris 199 kr. 

 

"Det gode måltid"

Hos Korup Steak House sætter de en ære i altid at servere et godt måltid med alt, hvad det indebærer. Det betyder, at du bliver taget godt imod og går tilfreds ud af døren - fordi du har fået god betjening i dejlige lokaler og det fineste,  møreste kød med lækkert tilbehør.

 

 

All you can eat i 2 timer

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail