Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Julekrydstogt til Vesteuropa

All Inclusive: 8 dages julekrydstogt til 4 europæiske hovedstæder med det helt nye MSC Euribia. Rejs fra Hamborg i dec.

Julekrydstogt til Vesteuropa

All Inclusive: 8 dages julekrydstogt til 4 europæiske hovedstæder med det helt nye MSC Euribia. Rejs fra Hamborg i dec.

Der er masser af oplevelser at få på et krydstogt – også selvom det ikke er sommer og høj solskin! Her kan I komme med på en hyggelig tur i Vesteuropa, hvor det er muligt at besøge hele 4 hovedstæder i form af Amsterdam, Bruxelles, Paris og London. Det er helt op til jer, om dagene skal gå med shopping og museumsbesøg eller med at udforske alle de kendte seværdigheder, som typisk er flot pyntede i julemåneden. Og er I ikke til storbyens puls, er der mange andre udflugtsmuligheder ved de forskellige anløb. 

 

Rejsen starter i Hamborg, hvor I går ombord på MSC Euribia, der er rederiets nyeste skib, og som blev døbt i København i juni 2023. Hun er et fantastisk skib, der har stort set alt, I kan forestille jer ombord, og som samtidig er et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Hun forlader først Hamborg hen på aftenen, og den første dag tilbringes til søs, så I får mulighed for at udforske det smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • All Inclusive-krydstogt, der kombinerer julestemning med kulturelle oplevelser i metropoler som London og Paris
 • Skarp børnepris på kun 800 kr. i forbindelse med 2 voksne
 • Sejl med det helt nye og imponerende MSC Euribia, der er spækket med faciliteter

 

Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatninger ombord på MSC Euribia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • All Inclusive Easy drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 10. december 2023:

 • Indvendig Kahyt Bella, IB, uspecificeret
  DEALpris 4.690 kr.
 • Indvendig Kahyt Fantastica, IR1, dæk 5-10
  DEALpris 4.990 kr.
 • Udvendig Kahyt Fantastica, OR1, dæk 5
  DEALpris 5.990 kr.
 • Balkonkahyt Bella, BB, uspecificeret
  DEALpris 6.490 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR1, dæk 8-10
  DEALpris 6.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
 • Transport til og fra skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytstyper Bella og Fantastica

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber du Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling

 

Rejserute

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Check in på skibet senest kl. 19:00. 21:00 afgang Hamborg
Dag 2: På havet
Dag 3: 08:00 – 20:00 Rotterdam, Holland 
Dag 4: 07:00 – 18:00 Zeebrugge, Belgien
Dag 5: 09:00 – 21:00 Le Havre, Frankrig
Dag 6: 08:00 – 20:00 Southampton, England
Dag 7: På havet
Dag 8: 07:00 ankomst Hamborg. Skibet forlades i løbet af formiddagen

 

Der tages forbehold for ændringer i ruten frem mod afrejse.  

 

  Alle tidspunkter er forventede tider.

   

  Rejsebeskrivelse

  Det første anløb bliver i den hollandske storby, Rotterdam. Den har Europas største havn, og skibet lægger til tæt på byens centrum, så I til fods kan krydse den spektakulære Erasmus-bro, hvis arkitektur leder tankerne hen på en blanding mellem et sejlskib og en harpe. Byen er fyldt med fascinerende bygningsværker som f.eks. de ikoniske Kube-huse, det 185 m høje udsigtstårn, Euromast, og den særegne markedshal. En gåtur rundt i byen byder derfor på nye, spændende syn rundt om hvert gadehjørne. Vil I spare lidt på bentøjet, kan I ”snyde” lidt ved at besøge Miniworld Rotterdam, hvor mange af de mest letgenkendelige vartegn og bygningsværker – ikke bare i Rotterdam men i hele Holland – kan ses i miniformat. Hollands charmerende hovedstad, Amsterdam, er også inden for rækkevidde og byder på et væld af seværdigheder. Her finder I masser af historiske bygninger, 160 kanaler, flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden mere moderne og abstrakte værker, Anne Franks Hus og det royale palads.

   

  Herefter besøges Zeebrugge - Belgiens travleste havn, hvorfra Bruxelles kan nås. Hovedstadens gamle bydel er fyldt med smuk barokarkitektur, mens den moderne del i sandhed er et politisk magtcentrum som hjemsted for Den Europæiske Union. Her er det et must at hilse på den lille tissende dreng, Manneken-Pis, samt at prøvesmage både øl, chokolade og vafler, som landet er så kendt for. Bare 20 km fra havnen finder I evigt populære og smukke Brugge, der ofte omtales som Tornerosebyen, hvilket nok skyldes, at den har bevaret sin charme og sit udseende fra Middelalderen, som om den faldt i søvn for mange år siden og nu venter på at blive vakt til live igen. Der er dog allerede masser af liv i Brugge, men den kendes bedst for de brostensbelagte stræder med de flotte middelalderhuse med trappegavle samt de søvnige kanaler med stille vand. På byens markedsplads falbyder de handlende deres forskellige varer, og på de to store torve, Markt og Burg, ses bl.a. det imponerende rådhus med dets ornamenterede facade og det flotte klokketårn, hvorfra I – efter at have besteget 366 trappetrin – har en formidabel udsigt over byen. 

   

  Næste anløb er i Le Havre, der er en moderne og livlig by i Normandiet, hvis bymidte blev genrejst efter Anden Verdenskrig og derfor fremviser en helt særlig moderne arkitektur. Udflugtsmulighederne fra Le Havre er mange og inkluderer typisk ture til den franske hovedstad, Paris, eller landingsstrandene, hvor de amerikanske styrker i sin tid gik i land og var stærkt medvirkende til de allieredes efterfølgende sejr. Normandiets ”historiske hovedstad”, Rouen, er også en mulighed. Den stemningsfyldte, gamle bydel har mere end 700 smukke bindingsværkshuse, et astronomisk ur fra 1500-tallet og den imponerende romersk-katolske katedral, der er Frankrigs højeste kirke. Det var også på byens gamle markedsplads, at Jean d’Arc i sin tid blev brændt på bålet. 

   

  Krydstogtets sidste anløb bliver i Southampton, der altid har været en vigtig havneby i det sydlige England, hvorfor den har været omkranset af tykke bymure som et forsvar mod angribende folk. Southampton er også et godt udgangspunkt for udflugter. London er f.eks. indenfor rækkevidde, og i den engelske hovedstad venter et utal af seværdigheder så som Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace foruden masser af spændende butikker. Der er dog også masser at opleve i det øvrige Sydengland, hvor I kan besøge en eller flere af de historisk interessante byer som f.eks. elegante, romerske Bath, romantiske Winchester med den imponerende katedral og middelalderlige Salisbury med den berømte stensætning Stonehenge.

   

  Den sidste dag tilbringes på skibet, hvor der er god tid til at lade alle indtrykkene falde på plads, mens I drager nytte af alle faciliteterne ombord. 

   

  Skibet

  MSC Euribia er rederiets nye flagskib med plads til ca. 6.300 passagerer. Skibet er bygget i Frankrig og er 331 m langt og 43 m bredt. Hun er opkaldt efter den antikke gudinde Eurybia, som beherskede vindene, vejret og stjernerne og dermed også havene. Skibets vision er dog ikke blot at beherske havet, men også at beskytte og bevare det og det dyrebare marine-økosystem. Derfor sejler hun på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

   

  Når I kommer ombord, vil I opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på et af de hyggelige serveringssteder.

   

  De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland med vandrutsjebaner, der kan tilfredsstille selv den største fartdjævel. I har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor I har en fantastisk udsigt. Om aftenen (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

   

  Der er aktiviteter for alle i løbet af dagen og aftenen, så mulighederne er mange for at være aktiv eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. MSC Euribia tilbyder både fitnesscenter, løbebane og et sportscenter med diverse boldspil. Derudover findes også bowlingbaner, spillearkade, F1-simulator og 4D-biograf mod tillæg.

   

  Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Specialrestauranterne, hvor I kan tilkøbe ekstraordinære spiseoplevelser, lokker med lækre retter fra Indokina, tapas, sushi og meget mere. I alt har MSC Euribia 10 restauranter og 21 barer, så der er noget for enhver smag. Skibet byder også på forestillinger i det imponerende teater, og så har kasinoet og diskoteket naturligvis åben til ud på de små timer.

   

  Helpension

  Opholdet ombord på MSC Euribia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

   

  Drikkepakker

  Easy drikkepakken er inkluderet i rejsens pris. Ønsker I en af de mere omfattende drikkepakker, kan I opgradere Easy pakken hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibevis. 

   

  Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

   

  EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 

  Pakken er inkluderet.

   

  EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

  Opgrader til denne pakke for kun 770 kr. pr. person.

   

  PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

  Opgrader til denne pakke for kun 1.820 kr. pr. person.

   

  MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år, som er 3. person i kahytten) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

  Pakken er inkluderet.

   

  Børn og ekstra opredninger

  Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

  Børn u/18 år: 800 kr.

   

  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt i Vesteuropa med MSC Euribia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

   

  Vigtig information

  Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. 

   

  Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

   

  Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

   

  Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

   

  Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

   

  Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

   

  Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

   

  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Krydstogt til Vesteuropa

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail