Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Teaterforestilling og tapas

Vælg mellem de 2 fantastiske teaterforestillinger, Peer Gynt og Ingenmandsland inkl. lækker tapas eller et glas vin.

Teaterforestilling og tapas

Vælg mellem de 2 fantastiske teaterforestillinger, Peer Gynt og Ingenmandsland inkl. lækker tapas eller et glas vin.

I oktober og november slår Teater Momentum dørene op for to forestillinger - en perfekt mulighed til at tage den eller dem du holder af med i teateret og få noget til både oplevelses- og smagssanserne

 

Udoover en teateroplevelse kan du nyde en lækker tapastallerken før forestillingen eller et glas vin, øl eller sodavand. 

 

Vælg mellem:

 • Billet til teaterforestillingen "Peer Gynt" og "Ingenmandsland" på Teater Momentum inkl. tapastallerken fra Klingenberg
  DEALpris 189 kr. Normalpris 320 kr. Spar 40 %

 

ELLER

 

 • Billet til teaterforestillingen "Peer Gynt" og "Ingenmandsland" på Teater Momentum inkl. et glas vin, øl eller sodavand
  DEALpris 129 kr. Normalpris 250 kr. Spar 48 %

 

Datoer:

 • "Ingenmandsland"
  • Den 23. okt. 2023 kl. 19.30 - 21.10
  • Den 24. okt. 2023 kl. 19.30 - 21.10

 

 • "Peer Gynt"
  • Den 1. nov. 2023 kl. 19.30 - 21.00
  • Den 2. nov. 2023 kl. 19.30 - 21.00
  • Den 3. nov. 2023 kl. 19.30 - 21.00 

 

Om forestillingerne

"Ingenmandsland"

Forestillingen handler om det vidunderligt og dog frustrerende spørgsmål: Findes der ufo’er eller ej? Og prøver de at kontakte os?

 

Den ret så almindelige Orhan har lige begravet sin far, som han ikke rigtig kendte. For faren havde en ufo-oplevelse tilbage i 80’erne, som ifølge familien gjorde ham så mentalt ustabil, at han forlod dem. Blandt de få ting Orhan arver, finder han en mystisk båndoptagelse adresseret direkte til ham. Efter at have hørt båndet kan den ellers logisk tænkende Orhan ikke slippe spørgsmålet om, hvem hans far mon var, og hvad disse ufo-oplevelser gik ud på. Han begiver sig derfor ind i det danske ufo-miljø anno 2022 for at finde svar.

 

Herfra udspiller der sig et kærligt og kritisk portræt af det globalt voksende ufo-miljø, der rejser spørgsmålet om hvorfor ufo-feberen spreder sig så hurtigt igen i dag? Det bliver videnskabeligt, romantisk, okkult og humoristisk.

 

Forestillingen har modtaget både 4 og 5 stjerner af bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Iscene og Frederiksborg Amts Avis.

 

Bemærk:

 • Der anvendes røg og stroboskoplys i forestillingen.
 • Varighed: Ca. 1 time og 40 min.

 

"Peer Gynt"

Vi vil gerne lyve dig lige op i ansigtet, fordi vi tror på, at løgnen er det smukkeste, vi har. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med at lyve, da vi tror på, det er den bedste hjælp, du kan få fra os.

 

Ibsen sagde selv, at hvis du tager livsløgnen fra gennemsnitsmennesket, så dør det. Vi vil gerne hjælpe dig med at overleve, så lad os sammen lyve os igennem Peer Gynt på en måde, du aldrig har turde lyve før.

 

Bag nyfortolkningen af Henrik Ibsens Peer Gynt, står kunstnerkollektivet The Other Eye of The Tiger (TOETT), der tidligere har skabt NUL og Martyrmuseum – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETTs værker er på én og samme tid scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.

 

Forestillingen har modtaget både 4 og 5 stjerner af bl.a. Kulturbunkeren, Nordjyske, Berlingske, CPH Culture og POV International.

Teaterforestilling og tapas

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail