Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

"SE VENEDIG OG DØ"

Oplev en musikalsk hyldest til den danske musikbranche i 70'erne på Svendborg Teater lørdag den 9. marts 2024.

"SE VENEDIG OG DØ"

Oplev en musikalsk hyldest til den danske musikbranche i 70'erne på Svendborg Teater lørdag den 9. marts 2024.

MusicalDanmark, der tidligere har givet os populære succeser som: In The Air Tonight, Candle in the Wind og Let It Rock står nu klar med "SE VENEDIG OG DØ" - en forestilling, der serverer toppen af den danske pop fra 70’erne.

 

Du kommer til at opleve en musikalsk hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne, og du kommer til at høre hits fra Gasolin’, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. – ikke mindst, så kommer du til at høre historien om, hvad der egentlig skete i den danske musikbranche dengang i 70’erne.

 

På scenen giver de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang, Anne Kraglund og Anne Sofie Steen den fuld gas, så "SE VENEDIG OG DØ" bliver en forrygende aften, der berører, begejstrer og giver dig lyst til at synge med.

 

Du får:

  • 1 billet til "SE VENEDIG OG DØ" på Svendborg Teater lørdag den 9. marts 2024 kl. 19.30.

 

DEALpris 199 kr. pr. person. Normalpris 365 kr. Spar 45 %

 

Praktisk info

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads ved indgangen til Svendborg Teater kl. 18.30-19.20. Sørg venligst for, at have dine værdibeviser printet ud eller liggende klar på din mobil.

 

Har du købt flere værdibeviser i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden. Herudover har du ikke indflydelse på, hvor du kommer til at sidde.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Bemærk, at værdibeviset ikke gælder til kørestolspladser i Svendborg Teater. Hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du i stedet til Ticketmaster, som tilbyder ledsagerordning

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Svendborg Teater. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

"SE VENEDIG OG DØ"

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail