Frokostanretning på landet
Nyd frokosten i historiske rammer hos Frilandsmuseets Restaurant. Menuen byder på både danske og franske herligheder.
Blot 10 kilometer nord fra København, nærmere bestemt Kongens Lyngby, ligger Frilandsmuseet med stråtag og hestevogn, hvor historiske fortællinger finder sted.
Ved indgangsbygningen finder du Frilandsmuseets Restaurant, som gennem årene har huset mange store fester og glædelige begivenheder. Restauranten er drevet af to franske brødre, hvor køkkenchefen tidligere har huseret i køkkenet på Brede Spisehus i Lyngby. De udenlandske køkkenkræfter viser sig blandt andet på menukortet med dansk/franske retter.
Glæd dig til en udsøgt frokostanretning i historiske omgivelser hos Frilandsmuseets Restaurant.
Du får:
- Frokostanretning
Frokostanretningen indeholder:
- Hvide sild med løg
- Lakserillette
- Rejesalat med pomelo
- Kalveculotte med svampe a la creme
- Ost med garniture
- Brød og smør
DEALpris 139 kr.
Bemærk: Værdibeviset kan først kan indløses fra den 1. april, hvor museet åbner.
Frokost i historiske omgivelser
Frilandsmuseet, der i gammel tale blev kaldt Folkemuseet, har eksisteret siden 1897 og flyttede til sin nuværende placering i 1901, hvor museets stifter, Bernhard Olsen, købte et stykke jord på 12 tønder land omkring den gamle Fuglevad Vindmølle i Sorgenfri.
For Bernhard Olsen var bygningerne også i sig selv vigtige vidnesbyrd om den danske kultur- og folkehistorie, der stadig spiller en stor rolle i forståelse af, hvordan vi i Danmark levede for over hundrede år siden.
Fortællingen om museets huse, historien om bønderne, mørkets magi, overlevelse og datidens fede fester lever videre og afspejles i stemningen hos restauranten, hvor frokosten er skøn at nyde i udenfor, når sommervejret titter frem.
Offentlig transport:
Tag S-tog linje E til Sorgenfri station og gå ca. 10 minutter. Bus 184 og 194 stopper lige ved hovedindgangen, Kongevejen 100. Jægersborg-Nærum toget stopper i Brede tæt ved Frilandsmuseets nordindgang.