Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gin og tonic gavesæt

Sødt gavesæt, der er perfekt som værtindegave og på bordet til påskefrokosten - 3 sæt gin og tonic med forskellige smage.

Gin og tonic gavesæt

Sødt gavesæt, der er perfekt som værtindegave og på bordet til påskefrokosten - 3 sæt gin og tonic med forskellige smage.

Du får:

  • Gavesæt med Gin og tonic, der indeholder:

 

    • Fever-Tree Cracker - Hendrick's/Cucumber
    • Fever Tree - Elephant London Dry/Clementine
    • Fever Tree - Geranium/Indian Tonic

 

DEALpris 150 kr. Normalpris 267 kr. Spar 43 %

 

Om gavesættet og Fever-Tree

Fever-Tree gentager succesen med deres eksklusive serie af G&T Crackers. De festlige crackers indeholder en unik gin og en Fever-Tree Tonic udvalgt omhyggeligt til at komplementere og fremhæve smagene i den enkelte gin.

 

Super fed gaveide - en klassiker og et perfekt “forårshit”.

 

Fever-Tree Cracker - Hendrick's/Cucumber

I denne cracker får du en Fever-Tree Refreshingly Light Cucumber Tonic med en blanding af frisk agurk, kildevand og kinin af højeste kvalitet. Det giver en let og forfriskende klar tonic med lette agurkenoter uden kunstige sødemidler og med et lavt kalorieindhold.

 

Passer perfekt til frisk og ren gin som Hendrick’s Gin, som også har agurk samt rosenblade som en del af de 11 infuserede botanicals. En festlig 'cracker' til forårets bord med en lækker gin og tonic.

 

Fever Tree - Elephant London Dry/Clementine

I denne cracker får du en Fever-Tree Resfreshingly Light Clementine & Cinnamon Tonic Water, der laves med koldpresset klementinolie fra sydafrikanske klementiner, kinin af højeste kvalitet fra febertræer i det østlige Congo og et hint af kanel fra Sri Lanka.

 

Det giver en delikat tonic med en unik, sød og let krydret smag og aroma. Tonicen passer perfekt til Aviation American Gin, hvis subtile karakter med blide noter af elementer af koriander, lavendel, kardemomme og to slags appelsinskal.

 

Fever Tree - Geranium/Indian Tonic

Her får du et sæt bestående af en Fever Tree Indian Tonic Water samt en 5cl. Geranium London Dry Gin.

 

Dette match giver en frisk, sprød og forfriskende G&T. Garner evt. med en skive Lime og Geranium blomst (Storkenæb) hvis fås. 

Gin og tonic gavesæt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail