Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tyrstrup Kro

Gourmetophold i udkanten af Christiansfeld med 1-2 overnatninger og 3-retters middag. Pris pr. person.

Tyrstrup Kro

Gourmetophold i udkanten af Christiansfeld med 1-2 overnatninger og 3-retters middag. Pris pr. person.

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov - blot få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld i Sønderjylland, der for et par år siden kom på UNESCOs verdensarvsliste. De fleste vil nok kende Christiansfeld for honningkagerne og for den unikke bymidte, der gør byen til den smukkest bevarede brødremenighedsby i Europa.

 

Tyrstrup Kro er en 4-stjernet kro, der gennem de sidste 33 år løbende har gennemgået en nænsom modernisering med fokus på at bibeholde stedets historiske charme. Kroens mere end 350 år gamle rød- og hvidkalkede stråtækte bygninger er smukt bevarede og vidner om, at kroen i mere end 100 år har været kgl. privilegeret kro. 

 

I dag markerer Tyrstrup Kro sig blandt landets bedste kroer, når det gælder kvalitet og charme, og kroen er et sted af den slags, hvor I tager hen, hvis I sætter pris på gourmet, historisk charme, luksus og personlig service. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Inklusiv en uovertruffen 3-retters gourmetmiddag
 • Kroen er indbefattet af idyllisk charme, luksus og en skøn atmosfære
 • Tæt på UNESCO-byen Christiansfeld

 

Vælg mellem disse ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
 • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

DEALpris 898 kr. Normalpris 1.399 kr. Spar 35 %

   

  Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse
  • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
  • 3-retters gourmetmiddag på ankomstdagen
  • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
  • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

  DEALpris 1.398 kr. Normalpris 2.245 kr. Spar 37 %

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med den 20. december 2023.

   

  Tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Tyrstrup Kro.

  • Weekendtillæg ved overnatning lørdag til søndag: 200 kr. pr. person
  • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. nat

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00.

  Tjek ud: Senest kl. 11.00.

   

  Tyrstrup Kro

  Det er let at finde frem til Tyrstrup Kro, der ligger tæt på Christiansfeld og tæt på Sønderjyske Motorvej.

   

  Fra det store Molteni-komfur midt i kroens køkken skabes der raffinerede smagsoplevelser med masser af små detaljer, der er moderne uden at være molekylære. I er derfor også garanteret en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, når I sætter jer til rette i restaurantens stemningsfyldte lokaler på Tyrstrup Kro. I kan fuldende oplevelsen med vin fra kroens vinkælder, der byder på et bredt udvalg af vine, der passer til både maden og jeres smagsløg.

   

  Køkkenet på Tyrstrup Kro har international klasse, både når det gælder mad, vin og service. Det fik kroen bevis på, da kroens ejer Torben Schultz i 2010 blev optaget i den internationale gastronomiske orden International Fédération Cuisinier Exclusive d'Europe, der værner om det kulinariske håndværk. Det er en særlig hæder, der kun er blevet tildelt omkring 50 danske kokke, restauratører og madproducenter. 

   

  Sådan skal I bo

  Kroens 27 værelser - 15 suiter og 12 dobbeltværelser - er alle individuelt og romantisk indrettet. De flotte bjælkelofter skaber en særlig stemning, og gennem de småsprossede vinduer kan I nyde udsigten til de omkringliggende marker og anden smuk natur. På værelset er der bl.a. guldindfattede spejle, smukke tekstiler fra engelske Sanderson og senge i højeste kvalitet med DUX-madrasser, der nok skal sikre jer en god nats søvn.

   

  Se den flotte kro og den smukke beliggenhed i en video fra Tyrstrup Kro her.

   

  Seværdigheder i nærheden

  Under opholdet skal I ikke snyde jer selv for en tur langs med stien, der fører fra kroen og op til byens gamle præstegård. Her kan I opleve Bulladen, den gamle egetræslade fra 1668, der i dag er fredet. Tæt ved finder I også Christinero. Christinero er et haveanlæg, der for over 200 år siden blev testamenteret til Brødremenigheden - og siden da er vokset til og blevet til en skov, der omkranser haveanlæggets tre historiske bygninger: Kogehuset, Pavillonen og Kapellet.

   

  Fra Tyrstrup Kro kan I køre til stranden ved Hejlsminde på under 15 minutter. Her er I omgivet af vand med Hejlsminde Nor på den ene side og Hejlsminde Bugt på den anden side. Et virkelig fint sted at gå en tur og nyde den friske luft og den sønderjyske natur. Ikke langt derfra ligger Fugletårn Hejls Nor, hvorfra I får en fremragende udsigt over noret.

   

  Samtidig hører det sig naturligvis til at stikke hovedet ind forbi Brødremeninghedens bageri i Christiansfeld, hvor I kan købe de berømte honninghjerter, der er blevet bagt i byen siden 1783. Samtidig bør I tage jer god til at gå en tur i bymidten og opleve, hvor smukt den faktisk tager sig ud.

   

  Flotte anmeldelser

  På Tripadvisor har Tyrstrup Kro en imponerende gennemsnitskarakter på 4,5 ud af 5,0. Se f.eks. disse kommentar fra glade gæster:

   

  "AMAZING

  Fra du træder ind af døren får du en ægte dansk kro stemning der omfavner dig og herfra går det bare opad i karakter og indtryk og ikke mindst kulinarisk oplevelse. Skønt værelse, gode senge. Vi fik frokost, kaffe og kage og 5 retters gourmet menu. Vi havde på forhånd fravalgt gris på menu og fik istedet en fantastisk ret med kammusling. Ydereligere 4 andre vildt lækre retter. Kro ferie er så meget andet end blot wienersnitzel og fed sovs. TYRSTRUP KRO WE WILL BE BACK."

  Anmeldt januar 2023.

   

  "Virkelig anbefalelsesværdig

  Betjening, mad, vin, alt er i top. Det er første gang vi besøgte Tyrstrup Kro, og vi kommer her meget gerne igen. Lige fra modtagelsen følte vi os velkommen. Al mad er hjemmelavet, og der er virkelig kredset om det gastronomiske. Vi havde bestilt en suite, og vi fik det fineste og hyggeligste værelse man kan forstille sig. Wauw for en oplevelse. Man har bevaret det gamle look. Virkelig flot. Alt ved Tyrstrup Kro er godt."

  Anmeldt januar 2023.

   

  "Anden gang på denne kro. Og endnu bedre denne gang. 3 retters menu som smagte super. Vine som passede optimalt til maden. Kan varmt anbefales. Kompentente tjenere som ved hvad god service er og ved meget om vine. Glæder mig allerede til næste besøg."

  Anmeldt oktober 2022.

   

   

  Tyrstrup-Kro.jpg

  Gourmetophold på Tyrstrup Kro

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail