Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

River Loft Hotel & Spa

NYHED: 2 overnatninger i maritime omgivelser ved Elben inkl. spaadgang og middag begge dage. Pris pr. person.

River Loft Hotel & Spa

NYHED: 2 overnatninger i maritime omgivelser ved Elben inkl. spaadgang og middag begge dage. Pris pr. person.

I sommeren 2022 åbnede River Loft Hotel & Spa, og siden da har hotellet budt indenfor til en sansesymfoni af smukke, maritime indslag, fantastiske madoplevelser og ikke mindst til afslapning med de mange spa- og poolfaciliteter.

 

Når I besøger det helt nye River Loft Hotel & Spa, er der to ting, I med garanti vil bemærke og beundre: De fantastiske omgivelser og de smukke, åbne rum. Derfor er det da heller ikke tilfældigt, at hotellet hedder, som det gør.

 

"River" beskriver hotellets fortryllende beliggenhed lige ud til Braake-floden i Brunsbüttel - kun et stenkast fra, hvor Kielerkanalen løber ud i Elben. Når I bor på River Loft Hotel & Spa, er I altså både omgivet af sluser, vand, havne og både. Mere maritimt bliver det næppe.

 

"Loft" beskriver hotellets åbne rum, der imponerer med fantastisk lysindfald, høje lofter og en individuel indretning, der giver rummene hver sin unikke karakter. Her er der både plads til hyggelige stunder, dejlig gastronomi, gode drinks og mindeværdige oplevelser. 

 

Særligt for dette ophold:

  • Adgang til spaområdet og middag begge aftener er inkluderet
  • Hotellet ligger i fantastiske omgivelser ved udmundingen af Kielerkanalen og ​​Elben
  • Bo på et helt nyt hotel med et moderne og indbydende design

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i LOFT dobbeltværelse
  • Middag første aften: 1 hovedret efter køkkenchefens valg
  • Middag anden aften: 2-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Morgenmad i Outer Roads Restaurant begge dage
  • Gratis adgang til spaområde med indendørs og udendørs pool én gang om dagen

 

DEALpris 1.298 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 30. november 2023.

 

Vær opmærksom på, at poolområdet er lukket om mandagen, og at sauna og spabehandlinger kræver tilkøb. Saunaområdet er åbent tirsdag, fredag og søndag. Der tages forbehold for ændringer.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

River Loft Hotel & Spa

Glæd jer til et ophold, hvor komforten, maden og forkælelsen er i centrum, og hvor I vil blive mødt af en helt særlig gæstfrihed. I vil straks føle jer hjemme i de smukke, indbydende rammer, hvor det maritime tema går som en tydelig rød tråd gennem indretning såvel som navne.

 

Restaurant Outer Roads

For ingen navne er tilfældige på River Loft Hotel & Spa, og navnet på hotellets restaurant, er da heller ingen undtagelse. "Outer Roads" henviser til et vente-/ankersted for skibe - og altså et mødested for skibe og besætninger fra hele verden. På samme måde er det opskrifter fra internationale søfarende, der giver inspiration til restaurantens køkken, hvor de dygtige kokke kreerer lækre retter baseret på kvalitet, regionalitet og ikke mindst lokale råvarer.

 

Det maritime tema findes også nemt i hotellets Riverbar, hvor I har en smuk udsigt til Braake-floden, og hvor I om sommeren kan nyde den dejlige friluftsfølelse med forfriskende drikke og snacks. Om vinteren kan I hygge ved pejsen med musik og loungestemning.

 

I kan også besøge hotellets Boathouse Café, hvor I kan nyde hjemmebagte kager og tærter med udsigt til vandet eller ved pejsen. Boathouse Café har åbent fra fredag til søndag.

 

Sådan skal I bo

Hos River Loft Hotel & Spa kaldes værelserne og suiterne for LOFT. Værelserne er lyse og indbydende indrettet med højt til loftet, ægte træparket og ikke mindst med stor sans for detaljer. Værelserne byder på minibar og værdiboks samt siddepladser, skrivebord og en specialdesignet seng. Derudover er der smart-tv og eget badeværelse.

 

Spa og pools

Tag en lille pause fra hverdagen, og hengiv jer til den ultimative nydelse med hotellets mange spafaciliteter.

 

I kan bl.a. fordybe jer i fritidsbassinet i Brunsbüttel, der er forbundet til hotellet af en eksklusiv badekåbegang i svimlende højder. Der er kun få skridt fra hotellet til familiepoolen, hvor I både finder en indendørs pool og en opvarmet udendørspool samt 25-meters baner, dykkerplatform, småbørnsområde og et ikke-svømmebassin.

 

Ved fritidsbassinet i Brunsbüttel finder I også det 500 m2 store saunaområde med dampbad, forskellige saunaer, isfontæne og koldtvandsområde samt en smuk have med finsk bjælkehyttesauna, Kneipp-sti og bassin.

 

Fra juni til august samarbejder hotellet desuden med Ulitzhörn udendørspool, som ligger direkte ved Elben. Her kan I svømme rundt og lade jer forfriske, mens I holder øje med skibene og de fine omgivelser.

 

OBS: Fra den 28. maj og sommeren igennem er det kun Freizeitbad Ulitzhörn, der er åben. I sommerens åbningstider vil Freizeitbad Brunsbüttel (som er forbundet med hotellet) være lukket. Hotellets egne spafaciliteter (behandlinger mod tilkøb) er åbne hele året.

 

Om området

Brunsbüttel er den vigtigste sluse- og havneby i Slesvig-Holsten, fordi det er her Kielerkanalen løber ud i Elben. Det gør byen til et populært centrum i Dithmarschen, og Hamborg kunne da heller ikke være porten til verden uden, for Brunsbüttel forbinder havene.

 

Byen er desuden det perfekte ankerpunkt for at udforske de tre bedst kendte og smukkeste cykelstier: NOK Rute, Elben Cykelsti og Nordsøkystens Cykelsti. Hvis I vil ud på tur, tilbyder River Loft Hotel & Spa udlejning af bæredygtige My Boo-cykler, som er lavet af bambus.

 

 

River-Loft-Hotel-&-Spa.jpg

Ophold på River Loft Hotel & Spa

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail