Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Få fjernet uønsket hår

Få hårfjerning hos Corpus Care Clinic. Du vælger selv om behandlingen skal udføres med voks eller sugaring.

Få fjernet uønsket hår

Få hårfjerning hos Corpus Care Clinic. Du vælger selv om behandlingen skal udføres med voks eller sugaring.

Hos Corups Care Clinic i Overgade står de klar til at hjælpe dig med hårvækst på uønskede steder. Du kan spare 40 % på 3 hårfjerningsbehandlinger, der bliver udført af det kyndige personale.

 

Corpus Care Clinic har hjemme i smukke, rene og lyse lokaler på Overgade 19 i hjertet af Odense, hvor der altid er en hyggelig og rolig atmosfære. 

 

Her er visionen at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Derfor sætter de altid god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet.

 

Vælg mellem:

 • Ben – fra knæ og ned
  DEALpris 222 kr. Normalrpris 370 kr. Spar 40 %

 

 • Ryg og skulder – til mænd
  DEALpris 239 kr. Normalpris 400 kr. Spar 40 %

 

 • Brazil 1. gang – til både kvinder og mænd
  Alt hår i intimområdet fjernes
  DEALpris 342 kr. Normalpris 570 kr. Spar 40 %

 

Om mulighederne

Du kan frit vælge om behandlingen skal udføres med voks eller sugaring.

 

Sugaring

Ved sugaring benyttes en opvarmet sukkermasse til at gribe om hårene, der trækkes nænsomt af i hårenes retning. Det giver et helt glat og blødt resultat med mindre irritation og rødme end ved en almindelig voksbehandling.

 

Behandlingen tager lidt længere tid end almindelig voksning. Især anbefales sugaring til kunder med sensitiv hud eller ønsker en behandling med 100% naturlige produkter.

 

Voksbehandling

Voksbehandling er et godt alternativ til barbering med skraber, der ofte medfører irriteret hud og hår, der hurtigt vokser ud igen - tykkere og mere stridige end før barberingen. Ved hårfjerning med voks holder huden sig sund og er silkeblød i en længere periode. Når hårene  så begynder at vise sig igen er de finere og mindre iøjnefaldende end før.

 

Alt det praktiske

 • Du får det bedste resultat, hvis hårene er trimmet ned til 0,5-1,5 cm i længden. Er håret for langt eller for kort kan behandlingen sjældent udføres tilfredsstillende
 • Du bør blive vokset hver 4.-5. uge. Herefter er du hårfri i 14 dage, hvorefter hårene langsomt begynder at vokse ud igen
 • Undgå solbadning, svømning, sauna, hård fysisk træning og andre svedfremkaldende aktiviteter, parfume, selvbruner og lignende mindst 24 timer efter endt behandling

Få fjernet uønsket hår

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail