Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Luksushytte på Aabo Camping

Forår- og sensommerophold tæt på Vesterhavet med 3-4 overnatninger og egen udendørs spa - inkl. forbrug. Pris for 2.

Luksushytte på Aabo Camping

Forår- og sensommerophold tæt på Vesterhavet med 3-4 overnatninger og egen udendørs spa - inkl. forbrug. Pris for 2.

Aabo Camping ligger i naturskønne omgivelser i den lille nordvestjyske by Tversted. I kommer til at bo en 45 m2 stor luksushytte, der rummer alt, hvad I har brug for. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksushytte med egen udendørs, opvarmet spa
 • Luksushytten ligger i naturskønne omgivelser
 • I finder Vesterhavet kun 1,5 km fra campingpladsen

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold 1 - ankomst på søndage:

 • 4 overnatninger i 45 m2 Aabo Village Luksushytte med plads op til 6 personer
 • Egen udendørs, opvarmet spa på terrassen til fri afbenyttelse
 • 1 flaske bobler ved ankomst
 • Inkl. slutrengøring og forbrug

DEALpris 3.195 kr.

 

Ophold 2 - ankomst på torsdage:

 • 3 overnatninger i 45 m2 Aabo Village Luksushytte med plads op til 6 personer
 • Egen udendørs, opvarmet spa på terrassen til fri afbenyttelse
 • 1 flaske bobler ved ankomst
 • Inkl. slutrengøring og forbrug

DEALpris 3.195 kr.

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Ankomst er mulig i følgende perioder:

 • Ophold 1: Ankomst er muligt på søndage fra den 12. marts til og med den 26. november 2023. Ankomst dog ikke muligt i højsæsonen i perioden fra den 25. juni til og med den 12. august 2023.
 • Ophold 2: Ankomst er muligt på torsdage fra den 16. marts til og med den 23. november 2023. Ankomst dog ikke muligt i højsæsonen i perioden fra den 22. juni til og med den 12. august 2023.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Aabo Camping.

 • Ekstra personer - uanset alder: 90 kr. pr. døgn
 • Hunde, dog max 2: 40 kr. pr. døgn
 • Leje af linnedpakke: 85 kr. pr. ophold
 • Leje af højstol til baby: 70 kr. pr. ophold
 • Leje af baby weekendseng: 70 kr. pr. ophold 

 

Brug af gasgrillen er ikke inkluderet i dealen, men I skal være meget velkomne til at medbringe egen grill.

 

Bemærk: I skal selv medbringe sengelinned eller leje det på stedet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Aabo Camping

Aabo Camping ligger i den nordjyske by Tversted, som er omgivet af naturområdet med kuperet terræn, plantage og skov. Å og sø ligger lige om hjørnet, og Vesterhavet ligger kun 1,5 km væk. 

 

Aabo Camping byder på familievenlige omgivelser, der vil tiltale alle aldre. Der er legeplads til de mindste, fantastiske omgivelser, som de lidt større helt sikkert vil værdsætte samt vandland.

 

Besøger I Aabo Camping i perioden fra den 1. juni 2023 til den 1. september 2023, har I gratis adgang til det 1200 m2 store vandland med tre bassiner. Her finder I alt lige fra bassiner for de mindste til den store rutsjebane for de modige samt små grotter og vandfald. Vandlandet er udendørs, men vandet er altid opvarmet til minimum 23 grader.

 

For aktiv adspredelse kan I besøge Aabo Cabana, der er et stort område med gratis aktiviteter i den nordlige del af campingpladsen. Her finder I foldboldbaner samt en beach volley-bane.

 

Kun omkring 50 meter væk ligger den store SPAR, hvor I finder et stort udvalg af dagligvarer m.m. I Tversted by finder I også flere restauranter og caféer, hvor I kan nyde et dejligt måltid mad. 

 

Sådan skal I bo

Den luksuriøse hytteby består af tyve helt nye luksushytter. Udover en lang række uundværlige faciliteter, byder hver hytte på hele 45 m2 at udfolde sig på og har derudover sin egen udendørs og opvarmet spa på terrassen.

 

Luksushytten er udstyret med tre regulære soverum, stort tv med masser af kanaler, gratis wi-fi, stor stue med sofagruppe og stort tv. Derudover er der spiseplads og et lækkert køkken med opvaskemaskine samt eget bad og toilet.

 

Oplevelser i området

Aabo Camping ligger i den hyggelige by Tversted i Nordjylland - også kendt som ”lille Skagen”. Tversted er et dejligt og naturskønt område, hvor I både finder strand og en stor plantage med flere forskellige vandreruter samt mulighed for mountainbike. Plantagen byder derudover på en rigtig fin skovlegeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens I nyder udsigten til de smukke søer, som ligger flot placeret inde mellem trækronerne.

 

Hos Nordsø Akvariet i Hirtshals, kun små 16 km fra Aabo Camping, kan I opleve masser af fisk og hajer samt deltage i forskellige aktiviteter. På campingpladsen kan der købes billetter med rabat. 

 

Går lysten mod flere oplevelser, er det også helt oplagt at besøge nogle af de andre omkringliggende byer. For eksempel ligger både Hjørring, Lønstrup og Løkken inden for en overskuelig afstand - og I kan nå vidunderlige Skagen, hvor I kan besøge Danmarks spids, på blot 30 minutter. På vejen til eller fra Skagen er det helt oplagt at gøre holdt ved Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og absolut et besøg værd.

 

kort-deal_640_aabocamping.jpg

 

Luksushytte på Aabo Camping

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail