Påskemenu på Mortens Kro
Nyd påsken hos Mortens Kro, hvor du får appetizer, 4-retters påskemenu og kaffe/te med påskeæg fra Aalborg Chokolade.
Skærstorsdag, langfredag og påskelørdag står køkkenet hos Mortens Kro klar til at forkæle dig med deres påskemenu.
Køkkenet har sammensat en menu, der fortolker variationer af de danske påskefrokostklassikere op på et uforligneligt gastronomisk niveau. Du får laks, tartelet, kalv, nye kartofler og ikke mindst rabarbertærte.
Påskemenuen er pakket ind i en appetizer som velkomst og en afsluttende kop kaffe eller te, der serveres med et signaturpåskeæg fra Aalborg Chokolade.
I over 25 år har Mortens Kro hævet det gastronomiske niveau op mod skyerne. Det er derfor også blevet til mange priser og nomineringer gennem årene. Når du har været på Mortens Kro som gæst, så er du slet ikke tvivl om hvorfor.
Du får:
- Appetizer
- 4-retters påskemenu
- Kaffe/te med signatur-påskeæg fra Aalborg Chokolade
DEALpris 598 kr.
Menuen består af:
Forretter:
- Kroens hjemmerøgede laks i tynde skiver med sautéret spinat, sennepssauce og kroens luftige creme fraiche-æg
- Hjemmebagt tartelet fyldt med sauté af Hopballe Mølle-kylling og friske asparges med dild og kørvel
Hovedret:
- Sprængt pocheret kalveinderlår i skiver fra Himmerland med persillesauce, nye kartofler og små forårsgrøntsager
Dessert:
- Konditorens rabarbertærte, bagt med marengs serveret med vanilje-iscreme og hindbærpuré
Priser og nomineringer
Morten Kro blev i 2021 nomineret til årets frokostrestaurant/smørrebrød af Den Danske Spiseguide, der i år kårede Mortens Kro til vinder af Årets Bo & Spis-adresse. Ligesom indehaveren Morten Nielsen i oktober modtog hædersprisen Kokkenes Kok 2021 for sin ekstraordinære indsats for den danske gastronomi.