Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

El-ladcykel fra Eventyrcykler

Unik NYHED på DEAL.dk - Rummelig el-ladcykel med Shimano gear, punkteringshæmmende dæk og et batteri med stor ydeevne.

El-ladcykel fra Eventyrcykler

Unik NYHED på DEAL.dk - Rummelig el-ladcykel med Shimano gear, punkteringshæmmende dæk og et batteri med stor ydeevne.

Med en el-ladcykel Fyrtøjet fra Eventyrcykler får du en prisvenlig el-ladcykel med plads til fire børn. Du er garanteret en cykel, der kører sikkert på vejene med hydrauliske skivebremser og skarpe LED for- og baglys.

 

Komforten er også i top, da cyklen har både styrdæmpning og anti-tilt system - og bliver det dårligt vejr, overdækker du let cyklen med det funktionsdygtige kalechesystem, der kan tages af og på.

 

El-ladcyklen Fyrtøjet giver altså rig mulighed for hverdagseventyr – og selvfølgelig eventyr på alle 
andre tidspunkter.

 

Du får:

 • El-ladcykel Fyrtøjet fra Eventyrcykler

 

DEALpris 16.499 kr. Normalpris 22.000 kr. Spar 25 %

 

Specifikationer

 • Stel: Stålstel med indbygget anti-tiltsystem, der giver sikker styring
 • Krydsfinerkasse: Kassen er lavet af træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim
 • Børstefri motor: 250W nav motor (sidder i baghjulet)
 • Batteri: 48V 10,4h monteret i ladet
 • Bremse: Hydrauliske skivebremser fra Bengal foran, og fælgbremse på baghjulet
 • Gear: Shimano 7-speed
 • Dæk: Punkteringshæmmende dæk med indbyggede reflekser
 • Vægt: 55 kg
 • Max lasteevne saddel: 100 kg
 • Max lasteevne ladkasse: 100 kg
 • Rækkevidde: Op til 40 km pr. opladning
 • Mål: 2300 x 890 x 1100 mm
 • Ladkassens mål: 940 x 666 x 600 mm

 

Om cyklen

Sikre bremser

For at sikre en blød og jævn opbremsning er der installeret Bengal hydrauliske skivebremser på begge forhjul. Bengal er kendt for deres pålidelige bremser i høj kvalitet, så du får en sikker og effektiv opbremsning. Når du parkerer, sikrer en lille split på håndbremsen, at din 
elladcykel står fast, uanset om det er på en bakke eller andre steder.

 

Batteri. kræft og rækkevidde

Fyrtøjet har et stort batteri og en stor motor, der giver dig masser af hjælpekræfter og en rækkevidde i top. Med dets 48V, 10,4 Ah li-ion batteri, der er CE-, GS- & TÜV-godkendt, får du op til 45 kilometer på én opladning afhængig af vejr, brug og lastens vægt. Batteriet sidder i en lille ladkasse og er derfor nemt at oplade ved enten at tage det ud, eller mens det sidder i. Motoren er elektrostyret og på hele 250 watt med 48 volts spænding, hvilket giver masser af hestekræfter til vejene.

 

Høj komfort og sikkerhed

Med Fyrtøjet er du sikker i trafikken. Styrdæmpning giver en komfortabel oplevelse, da modstanden i rattet begrænser ujævnheder på vejen i at påvirke 
kørslen. I svingene giver den dobbelt styrdæmpning kombineret med anti-tilt systemet en langt større føling med cyklen – og af den grund en større svingsikkerhed.

 

Brugervenligt display

På LED-displayet kan du se en række informationer om din el-ladcykel og kørsel. Derved får du let mulighed 
for at tilpasse din kørsel til din kørestil og behov. På displayet kan du skifte mellem tre køremoduler: ECO, Sport og City, der som navnene også angiver, tilpasser motorens ydeevne og tophastighed, så du kan få ekstra kræfter til bakkerne eller spare kræfter og penge i din daglige kørsel.

 

Solid assistance

Fyrtøjet giver dig en tilpasset assistance. På LED-displayet kan du følge med i dens nuværende indstilling og selv trykke dig til den type hjælp, du ønsker. Tophastighed er 25 km/t grundet lovgivning, hvilket er rigelig hjælp til alle typer kørsel. Har du brug for at trække cyklen har 
Fyrtøjet også ”walk-assist,” (gå-funktion) – så du nemt kan trække cyklen.

 

Praktisk info

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail Jannick@EventyrCykler.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret samt varens stand ved returnering. Køber hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at køber må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at man ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til EventyrCykler ApS at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Husk, det er dit ansvar at leve op til reglerne for klagefrist, som beskrevet i Forbrugerloven. Det vil sige, du skal klage hurtigst muligt og senest to måneder efter skaden er konstateret. (aw

 

Reklamationsretten gælder jvf. Forbrugerloven for fejl i materiale og/eller fabrikation, men ikke sliddele, som vedrører fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller slitage. Sliddele er f.eks. batterier, krankbokse, bremseklodser, låse, lysdioder/pærer, dæk, kæde samt elastikker og lynlåse på kalecher. For el-køretøjer, herunder ladcykler, er det et krav, at du har efterlevet kravene om dokumenteret service og eftersyn ved autoriseret cykelhandler efter hhv. 100, 300 og 700 kilometers kørsel eller efter hhv. 3, 6 og 12 måneder fra den dag, du har modtaget cyklen. Disse krav er nærmere beskrevet i manualen, som køber får med ved købet, og som også kan findes på hjemmesiden.

 

Eventyrcykler eller vores underleverandører dækker ikke fragtomkostninger ved fejl, vi ikke kan anerkende som fabrikationsfejl, men som alene skyldes forkert betjening eller almindeligt slid. Ved anerkendte fejl vil vi typisk sende en af vores samarbejdspartnere ud, eller alternativt henvise til en cykelmekaniker i dit nærområde, og enten betale regningen, eller straks betale dit eventuelle 
udlæg. Det er dog et krav, at vi i forvejen har en aftale herom.

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Pakker skal desuden være forsynet med tracking-nummer, så de kan spores i tilfælde af, at vi ikke modtager dem.

 

Klagemuligheder - oversigt og links

Har du en klage over et produkt, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens 
online klageplatform.

El-ladcykel fra Eventyrcykler

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail