Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Costa del Sol

1 uge med All Inclusive og gåafstand til den charmerende by Torremolinos. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Costa del Sol

1 uge med All Inclusive og gåafstand til den charmerende by Torremolinos. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Costa del Sol har været et af danskernes favorit-rejsemål i mange år. En spansk klassiker, der har formået at forny sig, og derfor fortsat er en ægte bestseller!

 

Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt! Her er sol og sommer året rundt, og det er let at forelske sig i denne del af Spanien.

 

I kommer til at bo 400 meter fra den hyggelige by Torremolinos - måske den mest populære ferieby på Costa del Sol.

 

Særligt for denne rejse:

 • Rejsen er med All Inclusive
 • Gåafstand til centrum af charmerende Torremolinos
 • Godt poolområdet

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund – Costa del Sol t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Marconfort Griego (kategori 3)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund lufthavn – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Billund:

 • Den 17. marts 2023
  Normalpris 6.899 kr. DEALpris 3.499 kr.
 • Den 24. marts 2023 (UDSOLGT)
  Normalpris 6.899 kr. DEALpris 3.499 kr.
 • Den 7. april 2023 
  Normalpris 6.999 kr. DEALpris 4.499 kr.
 • Den 21. april 2023 (9 overnatninger)
  Normalpris 7.699 kr. DEALpris 4.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk l i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  DEALpris 2.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

 

Marconfort Griego

På Marconfort Griego bor I kun 400 meter fra det charmerende centrum i Torremolinos, hvor I finder spændende butikker med alle mulige fristelser, dejlige restauranter og fine caféer.

 

Hotellet er stort og meget eftertragtet med en skøn atmosfære. Her kan I slappe af ved hotellets gode poolområde med både liggestole og parasoller. Vil I en tur på stranden, der ligger ca. en kilometer fra hotellet, kan I gå den lille tur gennem byen. 

 

Glæd jer også til hotellets All Inclusive, der giver fri adgang til mad og drikke. Hotellet har også en snackbar, hvor I f.eks. kan nyde både pizza og pasta til frokost. Om aftenen bliver området til en hyggelig grill-restaurant.

 

På hoteller finder I også et mindre fitnessrum med et begrænset udvalg. Rejser I med børn, har hotellet sin egen børneklub med sjove aktiviteter. Skal der ske mere, er der både natklubber og forlystelser i nærheden. 

 

Sådan skal I bo

På Marconfort Griego bor I i dejlige, lyse dobbeltværelser, der er indrettet med en skøn balkon/terrasse, badeværelse, aircondition, satellit-tv og gratis wi-fi.

 

Godt at vide

Det er ikke altid muligt for transfer-bussen at køre helt frem til hotellet. Derfor må man påregne at gå det sidste lille stykke med bagage. 

 

All Inclusive

Måltider:

 • Morgenmad: Kl. 8.00-10.30
 • Frokost: Kl. 13.00-15.00
 • Aftensmad: Kl. 19.00-22.00

 

Drikkevarer:

 • Kl. 10.00-00.00. Alle lokale drikkevarer (te, kaffe, vand, sodavand, spiritus, øl og vin)
 • Ikke inkluderet: Importerede drikkevarer
 • Der indgår ikke vandflasker i hotellets All Inclusive

 

Mellemmåltider:

 • Kl. 11.00-00.00 i poolbaren

 

Bemærk, at All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

 

Mere om Torremolinos

Blot 15 kilometer syd fra Malaga ligger Torremolinos – måske den mest populære ferieby på Costa del Sol. De dejlige strande og det azurblå Middelhav gør området perfekt til ferie!

 

Engang var Torremolinos en fiskerlandsby, i dag er det er paradis for turister, der elsker solen, strandene, det azurblå Middelhav og den lange strandpromenade. Livet i Torremolinos går sin stille gang, og dagene forsvinder på de dejlige sandstrande og i det hyggelige centrum. Her er både butikker og gode restauranter.

 

Torremolinos er perfekt til afslapning, men I kan også kombinere ferien med storbyoplevelser i Malaga. Lej en bil eller tag toget og pludselig står I i centrum af Malaga – den hyggelige by med spændende oplevelser. Gå en tur i de smalle gader, shop i de mange butikker eller oplev fx Picasso-museet midt i byen.

 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Costa del Sol kl. 10.35
 • Afgang Costa del Sol kl. 11.35
  Ankomst Billund kl. 15.00

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Costa del Sol

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail