Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sardinien

Miniferie med smuk natur og italiensk stemning inkl. 3-4 overnatninger på panoramisk beliggende resort. Rejs fra BLL i apr.-okt.

Sardinien

Miniferie med smuk natur og italiensk stemning inkl. 3-4 overnatninger på panoramisk beliggende resort. Rejs fra BLL i apr.-okt.

Lige syd for Korsika og vest for hovedlandet ligger Sardinien, som er den næststørste ø i Middelhavet. Her kan I opleve det subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og (for det meste) blå himmel.

 

Sardinien er beliggende i en region, der kan prale af gamle traditioner samt en vild og ren natur. Den fantastiske ø rammer sine besøgende med naturlige kontraster og farver, frodige skove med mange træer, små ørkenområder samt moser beboet af hjorte, vilde heste og fugle.

 

Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa - og i verden. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk, og klipperne er desuden et perfekt sted for muræner og barracudaer. De mange solskinstimer er absolut også et plus. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Flyv direkte fra Billund til sydens sol og varme
 • Sardinien bliver ofte sammenlignet med Caribien pga. det flotte badevand og de mange kilometer flotte strande
 • Bliv tryllebundet af den uberørte natur og den enorme gæstfrihed

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Alghero t/r
 • 1 stk. lille taske
 • 3-4 overnatninger på Vista Blu Resort

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 17. april 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 2.195 kr.
 • Den 24. april 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 2.495 kr.
 • Den 1. maj 2023 (3 overnatninger)
  DEALpris 1.895 kr.
 • Den 8. maj 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 1.895 kr.
 • Den 15. maj 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 2.095 kr.
 • Den 22. maj 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 1.995 kr.
 • Den 29. maj 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 2.795 kr.
 • Den 18. september 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 2.695 kr.
 • Den 25. september 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 2. oktober 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 9. oktober 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 16. oktober 2023 (4 overnatninger)
  DEALpris 3.195 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Billeje: 1500 kr.
 • Kaskoforsikring på bil: 350 kr.

 

Bemærk venligst, at der skal betales 80 euro pr. lejlighed for rengøring. Derudover skal der betales lokale turistskatter. Begge dele afregnes direkte med Vista Blu Resort.

 

Der er mulighed for leje af badehåndklæder direkte hos Vista Blu Resort.

 

Vista Blu Resort

Vista Blu Resort ligger 2 km fra Alghero på den nordvestlige kyst af Sardinien. Hotellet har en panoramisk beliggenhed ved foden af Monte Carru og tilbyder en smuk udsigt over bugten ved Capo Caccia.

 

Det miljøvenlige resort har en swimmingpool, bar og reception, og samtlige villaer har egen terrasse og have med grill. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i værelsesprisen. Dertil er der også gratis parkering på stedet.

 

Sådan skal I bo

Villaerne på Vista Blu Resort er bygget med kvalitetsmaterialer og er elegant indrettede. Alle villaer er udstyret med et tekøkken med service og bestik, ovn og mikroovn samt aircondition, tv, vaskemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Derudover har de en gårdhave, der er møbleret med bord, stole og grill.

 

Villaerne er på 80 m2 og består af en stue, to soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar og det andet med bruser. I nogle villaer er det ene af badeværelserne en-suite med et af dobbeltværelserne.

 

Om området

Vista Blu Resort ligger 3,5 km fra Lido di Alghero, der er en af de smukkeste strande på kysten af Alghero og egnet til børn. Andre anbefalelsesværdige strande at besøge i området er Le Bombarde, Lazzaretto, Maria Pia, Punta Negra og bugten Porto Conte.

 

Alghero er en af de største byer på øen og uden tvivl den flotteste. Alghero ligger smukt i bugten Rada d’Alghero, og den gamle del af byen er stadigvæk omkredset af den oprindelige borgmur. Her er det oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco eller nyde solnedgangen, som er helt fantastisk.

 

I folkemunde går byen ofte under navnet ”Italiens Barcelona", da byen har været under catalansk styre. Det afspejles stadig i dag, hvor befolkningen har en helt særlig dialekt, og alle skiltene er på catalansk.

 

I må ikke snyde jer selv for en slentretur i byens hyggelige middelaldergader, hvor I finder mange hyggelige pladser, caféer og restauranter. Byen har også gode muligheder for shopping og gadehandel.

 

Alghero har desuden en flot promenade, som især er flot ved solnedgang med de flotte vagttårne og bymuren. 

 

Sardinien 

Udover at have nogle af de bedste strande i Europa, så byder Sardinien også på meget andet. Skal aktiviteterne være under vandet, så er øen for eksempel perfekt til dykning, hvor I har mulighed for at se grotter, farverige fisk og gamle skibsvrag.

 

Men en ferie på Sardinien kan også være meget mere end sol, strand og vand. Øens unikke historie er præget af spansk, arabisk, romersk, græsk og fønikisk kultur. Et af de helt store finurlige arkitektoniske elementer på øen er nuragher, som der findes mere end 7000 af på øen. Det er små kegleformede tårne, og de kan især opleves ved den lille landsby, Barumini, hvor I kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby. Den er også på UNESCO’s verdensarvsliste.   

 

Det sardinske køkken

Selvom Sardinien er en ø, bliver der ikke spist meget fisk her. Af hensyn til turisterne er restauranterne dog begyndt at lave fiskeretter á la det, de gør, på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, vildsvin og stegt pattegris. Den sardinske rødvin er ikke helt på niveau med mange andre regioner i Italien, men det vejer de op for i hvidvinen, som er udsøgt. Især de tørre vine er gode på egnen.

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 13.50
  Ankomst Alghero kl. 16.30
 • Afgang Alghero kl. 09.25
  Ankomst Billund kl. 12.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Sardinien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail