Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Intermar

Kvalitetstid i naturskønne rammer direkte ved vandet i Glücksburg inkl. 1-2 overnatninger med 2-retters middag. Pris for 2.

Intermar

Kvalitetstid i naturskønne rammer direkte ved vandet i Glücksburg inkl. 1-2 overnatninger med 2-retters middag. Pris for 2.

Den charmerende by Glücksburg ved Flensborg Fjord er kendt for sine mange muligheder for både aktiv og kulturel ferie samt for sin afslappede, skandinaviske atmosfære. Uanset om I vil besøge det romantiske vandslot Schloss Glücksburg, tilbringe dagen ved havet eller udforske regionens mange seværdigheder, så har Glücksburg og de omkringliggende områder rigtig meget at byde på.

 

I Glücksburg kan I glæde jer til at tjekke ind på Intermar Apartment & Comfort, som ligger smukt midt i et kuperet landskab omgivet af skove, småsøer og engdrag. Her kan I finde meditativ ro og storslåede naturoplevelser side om side med egnens mange historiske og kulturelle tilbud. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo på nyrenoveret værelse med flot udsigt
 • Hotellet ligger direkte ud til Flensborg Fjord, midt i storslåede naturomgivelser og med mange historiske og kulturelle seværdigheder tæt på
 • Der er blot 8 kilometer til charmerende Flensborg - ’Porten til Norden’

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse med balkon og udsigt til skoven
 • 2-retters middag (efter køkkenchefens valg)
 • Morgenmad
 • Gratis trådløst internet på værelset
 • Gratis parkering

DEALpris 1.098 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse med balkon og udsigt til skoven
 • 2-retters middag på ankomstdagen (efter køkkenchefens valg)
 • Morgenmad
 • Gratis trådløst internet på værelset
 • Gratis parkering

DEALpris 1.998 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. marts til og med den 1. juni og fra den 1. oktober til og med den 15. december 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med hotellet.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag og lørdag: 40 EUR pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt: 30 EUR pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Intermar Apartment & Comfort

Intermar er et smukt og stemningsfuldt hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ud til den naturskønne Flensborg Fjord. 

 

I hotellets Restaurant Nobus venter der jer de bedste delikatesser fra regionen, et væld af spændende aromaer og overraskende kombinationer. Mange af retterne er velkendte og elskede klassikere, som med udsøgte ingredienser, masser af kærlighed og den perfekte tilberedning når helt nye højder.

 

Sådan skal I bo

Hotellet har for nylig gennemgået en omfattende renovering, hvor alle 95 værelser blev moderniseret og udstyret med nyt inventar fra ende til anden. Alle værelser har balkon og er indrettet med fokus på skandinavisk elegance og optimal komfort.

 

Besøg Flensborg

Flensborg behøver næppe nogen større introduktion - og med blot 8 kilometer dertil er det oplagt med et visit.

 

Flensborg by - ’Porten til Norden’ - er et charmerende bekendtskab med den maritime havnefront, de gamle pakhuse og de velholdte bindingsværkshuse for ikke at forglemme den hyggelige atmosfære, som I finder i byens mange små stræder og gader. I Flensborg ligger også en af Nordtysklands længste gågader, der med næsten 500 butikker er et rigtigt handelsmekka. 

 

 

Intermar-Apartment-&-Comfort.jpg

Ophold på Intermar

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail