Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Alexa Hotel Rügen

Miniferie på en af Tysklands smukkeste øer inkl. 2-3 overnatninger, halvpension og en tur med damplokomotiv. Pris pr. person.

Alexa Hotel Rügen

Miniferie på en af Tysklands smukkeste øer inkl. 2-3 overnatninger, halvpension og en tur med damplokomotiv. Pris pr. person.

Alexa Hotel er et charmerende, hyggeligt og klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes. Her finder I god ro til at slappe af og summe over dagens oplevelser, for på Alexa Hotel Rügen er receptionen mere end bare et sted, hvor I henter nøglen til værelset. Sæt jer foran receptionens pejs, og nyd den afslappede stemning, som lægger op til at tage en bog med ned, og kom helt ned i gear, inden sengen kalder.

 

Rügen er den største ø i Tyskland og er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge mellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur har Rügen også nogle rigtig gode strande - og også her er der nok at vælge mellem med ca. 60 kilometer strand rundt om øen.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo midt i billedskøn natur
 • Nyd godt af halvpension på hotellet
 • Togtur med gammelt damplokomotiv inkluderet

 

Opholdet inkluderer:

  • 2-3 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage
  • Middag alle dage
  • En tur med Rasender Roland (togtur på 9 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

   

  Vælg mellem:

  • 2 overnatninger
   DEALpris 1.195 kr.
  • 3 overnatninger
   DEALpris 1.795 kr.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 5. februar til og med den 17. december 2023.

   

  Tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

  • Enkeltværelsesstillæg: 600 kr.
  • Sæsontillæg fra den 13. - 30. april og fra den 25. september til den 31. oktober 2023: 
   • 2 overnatninger: 300 kr.
   • 3 overnatninger: 450 kr.
  • Sæsontillæg fra den 14. maj til den 31. juli og fra den 1. - 24. september 2023:
   • 2 overnatninger: 525 kr.
   • 3 overnatninger: 775 kr.

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00.

  Tjek ud: Senest kl. 10.30.

   

  Alexa Hotel Rügen

  Alexa blev renoveret i 2008 og står i dag som en oplagt base med over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design.

   

  Skal I helt ned i gear, tilbydes der wellness på hotellet. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. I spa-afdelingen har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna, og det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet.

   

  Kun 700 meter fra hotellet ligger stranden.  

   

  Om området

  Under opholdet må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området - derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

   

  Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor I blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. 

   

  En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt, og det er ikke for sjov, at Rügen var et af kansler Bismarcks yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen.

   

  Foruden 60 kilometer fin sandstrand har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, herunder de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyde jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og de fornemme adelspalæer.

   

   

  Alexa-Hotel-Rügen.jpg

  Ophold på Alexa Hotel Rügen

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail