Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

2-retters hos Highway 66

Skøn 2-retters menu med en saftig burger og velvalgt tilbehør samt en syndig dessert hos Highway 66 i Blokhus.

På Highway 66 i Blokhus kan du se frem til velsmag. Her kan du glæde dig til at sætte tænderne i 2 skønne retter; nemlig en velsmagende Chicago Burger og en klassisk dessert.

 

Værdibeviset gælder for 1 person, og du er velkommen til at købe helt op til 6 værdibeviser, så du kan invitere familie eller venner med.

 

Det er ikke kun Highway 66, der er et besøg værd, når du er på de kanter. Her er perfekt hygge i varmen før eller efter en frisk gåtur ved det altid skønne Vesterhav. 

 

Du får:

  • 2-retters menu for 1 person

 

Menuen består af:

  • Hovedret: Chicago Burger med økologisk brioche-burgerbolle med Highways burger-relish, 150 g hakkebøf, løgring, salat m.m.  Serveres med gyldenstegte pommes frites og hjemmelavet fries-dip
  • Dessert: Pandekager med is 

 

DEALpris 89 kr. Normalpris 189 kr. Spar 52 %

 

Stemningsfuld atmosfære

Den stemningsfulde restaurant Blokhus er indrettet med masser af inspiration fra de traditionelle amerikanske diner-restauranter, der ligger langs de brede landeveje "over there". 

 

Restauranterne er da også opkaldt efter den legendariske Route 66, der var en central del af den amerikanske infrastruktur indtil motorvejene tog over.

 

På Highway 66 bliver maden tilberedt med en kombineret kærlighed til det amerikanske køkken og de gode råvarer. På den måde får du en god smagsoplevelse hver gang.

2-retters menu hos Highway 66

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail