Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Nørre Vinkel

Ophold i charmerende rammer i Lemvig inkl. gastronomisk middag á 4 serveringer og vinmenu. Pris for 2.

Hotel Nørre Vinkel

Ophold i charmerende rammer i Lemvig inkl. gastronomisk middag á 4 serveringer og vinmenu. Pris for 2.

I historiske rammer

Når I besøger Lemvig, får I det hele. Byen er nemlig omgivet af vestkysten, fjorden, et roligt byliv og masser af kultur og historie. Sidstnævnte møder I allerede, når I tjekker ind på Hotel Nørre Vinkel, hvis historie går tilbage til 1841, da det nuværende hotel blev opført som storgård. Igennem årene er gården restaureret og udbygget - senest i 1989 - og den står nu som et skønt hotel.

 

Her sættes velsmag på menuen med gastronomimiddag samt afstemt vinmenu, der passer dejligt til serveringerne fra køkkenet. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Hotellet ligger med fantastisk udsigt og tæt på dejlig natur
 • Inklusive gastronomisk middag og tilhørende vine
 • I får meget for pengene

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
 • Afstemt vinmenu
 • Lækker morgenmadsbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 1.495 kr. Normalpris 2.686 kr. Spar 44 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg, serveres på ankomstdagen
 • Afstemt vinmenu, serveres på ankomstdagen
 • Lækker morgenmadsbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 2.195 kr. Normalpris 3.885 kr. Spar 43 %

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. december 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Nørre Vinkel.

 • Højsæsontillæg i juli og august 2023: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Weekendtillæg: fredag 100 kr. pr. værelse pr. nat, lørdag 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Superiorværelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Junior Suite: 375 kr. pr. værelse pr. nat
 • Barn under 2 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng
 • Barn 2-11,99 år i følge med 2 voksne: 100 kr. pr. nat inkl. morgenmad
 • Ekstra person over 12 år: 350 kr. inkl. morgenmad

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Nørre Vinkel

Navnet Nørre Vinkel var oprindeligt navnet på en storgård med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1841. Efter en ombygning er gården dog i dag blevet til et skønt hotel. Kigger I på hotellet udefra, kan I stadig fornemme gårdens gamle længer.

 

I bliver mødt af et indbydende gårdmiljø og af de gamle, velbevarede gårdslænger, hvor alle restaureringer er foretaget med stor respekt for de oprindelige rammer.

 

Som et minde om den gamle storgårds velfærdstider står det velbevarede stuehus fra 1841. Hvis denne bygning, der blev opført af tipoldeforældrene til vores kendte, og nu afdøde, forfatter Jane Aamund, kunne snakke, kunne den nok fortælle mange gode historier. 

 

Selv Jane Aamund så noget særligt i gårdens historie, da slægtsromanerne "Vesten for Måne" og "Udlængsel" begge foregår på gården Nørre Vinkel.

 

I løbet af 1960'erne, og altså allerede en del år før disse romaner blev til, fungerede gården som gæstgiveri og havde moteldrift. I 1978 åbnede Hotel Nørre Vinkel i de smukke restaurerede bygninger, som vi kender dem i dag. De seneste tilbygninger er længen mod vest med reception og enkeltværelserne, der blev opført i 1989.

 

Restauranten

Hotellets restaurant har et moderne og samtidig traditionelt dansk køkken, der byder på både velkendte retter og overraskelser inden for råvarer og sammensætninger. 

 

Restauranten tager imod jer på bedste vis med sine imponerende tømmerkonstruktioner, og imens kan I lade jer betage af den smukkeste udsigt over fjorden.

 

Sådan skal I bo

Når I træder indenfor på jeres dobbeltværelse, der ligger på førstesalen over gårdens gamle stuehus og stalde, kan I mærke den hyggelige atmosfære, hvor de fritlagte bjælker fortæller jer om et smukt bygningsværk, der stadig består.

 

Lemvig og omegn

I finder Lemvig cirka en halv times kørsel nordvest for Holstebro, og Hotel Nørre Vinkel ligger cirka to kilometer fra byens centrum.

 

Lemvig var i en menneskealder inspirationskilde for avisstriben Livets gang i Lidenlund, der glædede avislæsere landet over. Tegneren Henning Gantriis har af samme grund i dag en mindestue på byens museum.

 

Vil I uden for byen, ligger Vesterhavet ikke langt fra Lemvig. Tag for eksempel bilen op til Thyborøn, der ligger for enden af Harboøre Tange. Køreturen derop er turen værd i sig selv, med masser af udsigt til vandet undervejs. Fiskerbyen Thyborøn ligger lige der, hvor Limfjorden møder Vesterhavet - og byder på yderligere muligheder for fantastiske udsigter.

 

Anmeldelser 

På Tripadvisor roser gæsterne Hotel Nørre Vinkel.

 

"Glimrende, afslappet, god oplevelse.

Nørre Vinkel deal ophold. Fantastisk god værdi for pengene. God mad. Dertil ok vinmenu. Glimrende morgenbuffet. Værelse med god plads og badekar. Venlig betjening. Dejlige, landlige omgivelser med kig til Lemvig og storartet udsigt over Limfjorden. For os der kan lide at besøge vandkanten og have et afslappet ophold med god mad og vin, kan Nørre Vinkel stærkt anbefales."

Anmeldt maj 2022

 

"Value for money

Utroligt at man kan få så meget for pengene. Lille, men super hyggeligt værelse på det gamle loft med skråvægge og smuk udsigt over Limfjorden. Fire lækre og ærlige retter og dertil vinmenue med varierende vine skænket med stor gavmildhed. Og kommer man fra en større by vågner man næsten af stilheden som omgiver en på landet i det vestjyske. Klart anbefalelsesværdigt."

Anmeldt januar 2022

 

 

Hotel-Nørre-Vinkel.jpg

Ophold på Hotel Nørre Vinkel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail