Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Best Western Plus Åby Hotel

NYHED: Tag på familieferie med 2 overnatninger m.m. nær Göteborg. Pris for op til 5 personer.

Best Western Plus Åby Hotel

NYHED: Tag på familieferie med 2 overnatninger m.m. nær Göteborg. Pris for op til 5 personer.

Oplev storbyen ved vandet

Nyd et dejligt ophold på 4-stjernede Åby Hotel i Mölndal, tæt på Göteborg og med masser af spændende seværdigheder og aktivitetsmuligheder tæt på.

 

I hotellets indbydende lobby kan I tilbringe masser af sjove timer sammen med billard, selskabslege og sjove aktivitetsspil - og skal I have pulsen lidt ekstra op, har I fri adgang til hotellets fitnesscenter. 

 

Mölndals indre by ligger kun en kort gåtur væk, og her finder I alt fra shopping til hyggelige restauranter og caféer. Fra indre by kan I også nemt tage turen til Göteborg, som længe har været kendt som et børnevenligt rejsemål med seværdigheder såsom Liseberg, Universeum og Alfons Åbergs Kulturhus.

 

Særligt for dette ophold:

  • Bo i to forbundne værelser med plads til 2 voksne og 3 børn
  • Hotellet er det perfekte udgangspunkt for udflugter til bl.a. Göteborg og Liseberg
  • Få masser af sjove timer på det tivoliinspirerede designhotel, der bl.a. byder på fitness, padel og forskellige spil

 

Familieopholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i familieværelse (2 værelser med dør mellem)
  • Morgenbuffet
  • Diverse aktivitetsspil i lobbyen
  • Gratis wi-fi
  • Fri adgang til fitnesscenteret Friski & Svettis

 

DEALpris 2.400 kr.

 

Prisen er for 2 voksne og op til 3 børn op til 15 år.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst torsdag - søndag til og med den 1. maj 2023.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel ligger i Mölndal, knap 10 km syd for Göteborg. På den måde bor I tilpas tæt på byen til at tage på sightseeing og shoppingture, men samtidig tilpas uden for byen til, at I slipper for storbytrafik og jagt på parkeringspladser. Fra Mölndals indre by er der gode forbindelser med offentlig transport til centrum af Göteborg, så I nemt kan komme til eksempelvis Liseberg, Universeum og Alfons Åbergs Kulturhus uden udfordringer med parkering.

 

Familieejet og tivoliinspireret

Stemningen på Åby Hotel er kendetegnet ved det legesyge, spændende og inspirerende - og det er da også nogle af nøgleordene i den vision, som ejerfamilien, Marcus, Therese og Lina, har sat for hotellet. Hotellet er nemlig indrettet med et tivoli som inspiration, og følelsen af ​​forventninger, puls og spændende oplevelser går derfor som en rød tråd gennem hotellet. Målet er, at I som gæster skal få den samme følelse, når I træder ind på hotellet, som når I besøger et tivoli: spændte og fulde af forventninger  - lige så det kribler i maven.

 

Det er Lina, der har stået for indretningen af hotellet, og i samarbejde med et svensk tømrerfirma, et indretningsfirma og illustratoren Anna Stålberg har hun skabt et univers, der nærmest har gjort hotellet til et kunstværk i sig selv. Interiøret består af smukke, buede møbler, og det er de legende symboler og illustrationer fra tivoliets verden, der guider jer rundt.

 

Friskis & Svettis

På hotellets anden sal ligger Friskis & Svettis-fitnesscenter, hvor I kan træne gratis, når I bor på Åby Hotel. Centeret er på hele 1.700 kvadratmeter, og I finder både faciliteter til funktionel træning, maskiner, frivægte og en cardioafdeling. 

 

Sådan skal I bo

Åby Hotel har 223 hotelværelser, hvoraf de 112 er forbundet af en dør, så I som familie nemt kan tilgå hinandens værelser. Værelserne er udstyret med skrivebord, aircondition, pengeskab og 49" tv med Chromecast, så I har mulighed for at streame jeres egne kanaler og tjenester. Der er desuden elkedel til te/kaffe på værelset.

 

Godt at vide

Åby Hotel ligger i Åby Arena, der byder på 2.000 parkeringspladser, herunder flere ladestandere til elbiler. Hotellet tilbyder 24-timers parkering mod et gebyr på 120 SEK pr. dag. 

 

Rig på oplevelser

Der er masser af oplevelses- og aktivitetsmuligheder på og omkring Åby Hotel. Åby Hotel er en del af det store Åby Arena, hvor I foruden hotellet selv bl.a. finder Åbytravet, der er Europas mest moderne travanlæg, samt diverse restauranter og caféer.

 

I samme bygning som Åby Hotel finder I også 25 nye padelbaner af topkvalitet. Anlægget er Sveriges største, og her kan I spille padel fra tidlig morgen til sen aften. Banerne kan bruges af alle aldre og uanset niveau, så der er rig mulighed for at udfordre hele familien.

 

I nærheden af hotellet finder I også Åbybergsparken, hvor der er en fin 9-hullers discgolfbane, som I frit kan benytte, mens I nyder naturen omkring jer. I kan låne frisbees i receptionen.

 

Helt oplagt er det også at tage turen til Göteborg, hvor I bl.a. kan besøge det spændende Universeum. Her kan I blive klogere på både naturvidenskab og naturen i et og samme hus: Se hajer og rokker, besøg krybdyrsgalleriet, eller tag en tur rundt i regnskoven. Mulighederne er spændende og mange.

 

I bør også unde jer selv et besøg i forlystelsesparken Liseberg, hvor I kan prøve de mange karruseller og forlystelser for både små og store. Mærk spændingen, når I hænger på hovedet i Helixen, eller bliv blæst bagover, når I suser afsted på Lisebergsbanan. I Liseberg får I oplevelser, der skaber minder.

 

I Alfons Åbergs Kulturhus kan I besøge højhuset, som Alfons Åberg bor i. Her finder I både hans stue, det uhyggelige monster, helikopteren og selvfølgelig Milla, Mållgan, mormor og meget mere. I læsehjørnet er der også masser af bøger at låne og læse i.

 

Sidst, men ikke mindst, bør I tage ud og nyde de mange parker og muligheder for dejlige gåture. Besøg for eksempel Slotsskoven, hvor I finder store græsplæner til picnic, rekreation og leg, en zoologisk have med fokus på tamme og vilde nordiske dyr, legepladser, kulturhistoriske bygninger, restauranter og forskellige aktiviteter samt vild natur og vandrestier. En tur til Keillers Park er også nærmest et must. Oppe på Ramberget har I en fantastisk udsigt over hele Göteborg, og der er også mulighed for at nyde en dejlig picnic. 

 

Vil I hellere vandre lidt længere, tilbyder Bohusleden en cirka 338 km vandrerute med 27 naturskønne og varierede etaper, der går gennem Bohusläns vilde og smukke natur. 

 

 

Åby-Hotel.jpg

Ophold på Best Western Plus Åby Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail