Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Best Western Hotel Prisma

Billigt ophold i outletbyen Neümünster inkl. rabatkort og 1 flaske vin fra Fleggaard. Pris for 2.

Best Western Hotel Prisma

Billigt ophold i outletbyen Neümünster inkl. rabatkort og 1 flaske vin fra Fleggaard. Pris for 2.

Hygge, afslapning, en god nats søvn og så lidt shopping... Det lyder ikke værst, vel? Heldigvis er det lige præcis, hvad denne deal byder på.

 

Her bliver I nemlig indlogeret på Best Western Hotel Prisma, der ligger cirka en times kørsel fra grænsen, og hvorfra I nemt kan komme til McArthurGlen Designer Outlet. Her er der god mulighed for at få shoppet mærkevarer i de mere end 100 spændende butikker - og med denne deal er der endda ekstra rabatter at hente.

 

Særligt for dette ophold:

  • Få ekstra rabat på de allerede gode priser i McArthurGlen Designer Outlet
  • Oplev dejlige Neumünster, og tag på udflugt i Slesvig-Holsten
  • Bo på et skønt hotel, der ligger behageligt tæt på motorvejen

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet
  • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster
  • Voucher til Fleggaard til 1 flaske vin pr. person over 18 år
  • Gratis wi-fi
  • Gratis p-plads

 

DEALpris 800 kr.

 

Prisen er for 2 personer

 

Opholdet kan benyttes med ankomst kan ske alle ugens dage fra den 8. februar til og med den 30. juni 2023

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

  • Ekstra overnatning inkl. 3-retters middag eller buffet, morgenmad og rabatkort til Neumünster Zoo: 1.050 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Prisma

Det er let at finde frem til Best Western Hotel Prisma, der ligger behageligt tæt på motorvejen. Det 93 værelser store hotel bliver jeres base for et hyggeligt ophold i Neumünster, der med sine 80.000 indbyggere rummer et væld af restauranter m.m.

 

I hotellets restaurant Campino's finder I et bredt udvalg af mad og drikke, og efter en god dag med oplevelser og shopping, kan I slappe af i en strandstol i hotellets stille have, eller I kan besøge hotellets sauna med infrarød kabine og dampbad (mod gebyr).

 

Sådan skal I bo

Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet og er udstyret med trådløst LAN, som også er tilgængeligt i hele stueetagen.

 

Stort shoppemekka

McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamborg, ligger kun 7 km fra Best Western Hotel Prisma og er alletiders mulighed for at få shoppet til lidt billige penge.

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70 % - for eksempel Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om det store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket om søndagen.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

 

Hotel-Prisma.jpg

Ophold på Best Western Hotel Prisma

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail