Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Frozen - ICE SHOW

Den elskede film Frozen er omsat til et fortryllende Ice Show, som du kan se i Odense d. 10. februar 2023 kl. 19.30.

Den elskede animationsfilm Frozen, der er set igen og igen af børn som voksne verden over, er omsat til et fortryllende og imponerende ICE SHOW med et stort ensemble af dygtige artister.

 

Du kan opleve den unikke forestilling i Odenses musikhus, Odeon den 10. februar 2023 kl. 19.30.

 

Du fortrylles af et imponerende ICE SHOW, der udgøres af et stort ensemble af dygtige sangere og artister fra Tyskland og England samt internationale akrobater fra Cuba. Udover ensemblet kan du også opleve et fantastisk LED-scenedesign, der vil sætte en perfekt og smuk scene for artisternes udfoldelser og den velkendte og elskede musik. 

 

Du får:

  • Billet til  FROZEN – THE MUSIC SHOW ON ICE i  ODEON d. 10. februar 2023 kl. 19.30

 

DEALpris 345 kr. Normalpris 590 kr. Spar 41 %

 

Om forestillingen

Du kender sikkert allerede historien om søstrene Elsa og Anna og deres ledsagere, der sammen begiver sig ud på en eventyrlig - og ikke mindst musikalsk rejse. De roste sange fra verdens mest succesrige animationsfilm kan du nu endelig høre live.

 

Og det er næsten uundgåeligt at få gåsehud, når Elsa synger aftenens absolutte hit "Let it go!" og fortryller alle. Den musiske oplevelse suppleres med en kæmpe LED-skærm, der "viser" de magiske kræfter med hav af is og dybblå krystaller.

 

Og humoren er naturligvis også en del af showet - f.eks. når snemanden Olaf drømmer om sol og strand i "In Summer”. Særligt spektakulært bliver det, når Elsa og Anna engagerer sig i en sneboldkamp med troldene i "Do you want to Build a Snowman", og når Kristoffer synger "Reindeer(s) Are Better Than People" med sit elskede rensdyr Sven.

 

Mange flere hits følger i dette imponerende show på is - glæd dig bl.a. til "Where Nobody Was Before", "Show You" og "Love Opens Doors".

 

 

 

Frozen - on ice show

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail