Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Spa-pakker i særklasse

NYHED! Oplev de unikke omgivelser ved Thorseng Spa og Wellness, hvor du kan vælge mellem 4 spa-pakker i absolut særklasse.

Få en anderledes wellnessoplevelse i absolut topklasse hos Thorseng Spa og Wellness, der er beliggende på Tåsinge, få skridt fra Svendborgsund, hvor I fra badestranden kan nyde udsigten til Skarø og Svendborg, mens færgerne taktfast sejler forbi.

 

Thorseng Spa & Wellness har sammensat 4 spa-pakker, der på hver deres måde giver dig afslapning, fordybelse og indre ro. Pakkerne tilbyder flydeterapi, yoga, nature walk, soundbath, havbad og saunagus, sammensat på forskellig vis, så du helt sikkert kan finde en pakke, der passer til dit behov. Læs mere om oplevelserne neden for.

 

De unikke omgivelser og den høje kvalitet af både omgivelser, behandlinger og personale giver sig udslag i masser af positive tilbagemeldinger og anmeldelser fra gæsterne. Bl.a. får stedet 4,5 ud af 5,0 på Tripadvisor.

 

Vælg mellem følgende pakker:

 • Velvære
  Flydeterapi, nature walk og yoga
  DEALpris 659 kr.

 

 • Balance 1
  Yoga, flydeterapi og soundbath
  DEALpris 839 kr.

 

 • Balance 2
  Yoga og flydeterapi
  DEALpris 539 kr. 

 

 • Kickstart
  Havbad og saunagus, yoga og soundbath
  DEALpris 640 kr. 

 

Om oplevelserne 

Flydeterapi
I Thorseng Spa og Wellness' 34 grader varme varmtvandsbassin kan du opleve flydeterapi, hvor du kommer til at opleve en tilstand af vægtløshed. Terapiformen har islandsk oprindelse og er kendt for sin afslappende effekt, der giver dig total ro og afhjælper smerter, tankemylder, stress og angst.

 

Du flyder i vandet ved hjælp af en flydehætte, flydeluffer og en blød flydenoodle. Når du er behageligt placeret får du et tæppe over kroppen og en klud for øjnene. En flydeterapeut hjælper dig med at opnå den fulde afspænding og ro. Nogle falder i søvn, andre oplever flydeterapien som en ud af kroppen-oplevelse.

 

Havbad og saunagus

Havbad efterfulgt af en dejlig varm sauna er en livsbekræftende oplevelse i den mørke tid.

 

Hos Thorséng Spa og Wellness har vi badestrand i forlængelse ejendommen. Nyd et dyb i det kolde havvand kun få hundrede meter fra hovedhuset efterfulgt af afslapning i den varme sauna.

 

Sauna hjælper din krop med at finde ro og samle ny energi. I selskab med en gusmester bliver oplevelsen taget op på et nyt niveau. I løbet af en times session guider gusmesteren jer, mens der bruges æteriske olier som dufte. Sessionen er delt op i 3 etaper af ti minutter, hvor der mellem etaperne er mulighed for en drikkepause. En dejlig oplevelse, hvor din indre varme tændes, kroppen vækkes og sanserne stimuleres.

 

Soundbath

Bliv ”badet” i lyde og vibrationer fra syngeskåle, klanginstrumenter m.m.  Et soundbath er ren wellness og afstresning, der sætter din krop i en dyb og afslappende, meditativ tilstand. Oplevelsen er meget individuel, men vil føles som en indre rengøring , der giver dig fornyet energi, slukker for dit tankemylder og vækker din kreativitet.

 

Nature Walk

En nature walk er en gåtur i den smukke og vilde nature, der omgiver Thorseng Spa og Wellness.

 

Turen indledes med nærværs- og åndedrætsøvelser for at skærpe sanserne og skabe ro i nervesystemet.

 

Herfra starter en smuk tur i stilhed i skov og langs havet i et tempo, hvor naturens indtryk kan påvirke din krop og sind til restituering. Vække dine sanser og støtte kontakten til dig selv.

 

Yoga

Hos Thorseng Spa og Wellness er yoga en populær aktivitet, hvor der varieres mellem yoga, pilates, barrekoncept, stræk og åndedrætsfokus. Der tages afsæt i dit fysiske udgangspunkt, så alle kan være med.

Spa-pakker i særklasse

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail