Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Paintball i Aalborg

Fyr den af med 1 times indendørs paintball på FunCenter Aalborgs 1100 m2 store bane. De første 100 kugler er inkluderet.

Når I indtager Funcenter Aalborg 1100 m2 store indendørs paintballbane, så kan I forvente spænding, action, sved på panden og 1 times hæsblæsende underholdning.

 

Saml et par venner eller kolleger og indtag paintballbanen. De første 100 kugler er inkluderet, men der kan naturligvis købes flere undervejs. Skal det lugte lidt af actionfilm, så kan I selv vælge et soundtrack, der fylder hallen med de rette spændingstoner.

 

FunCenter ligger på Eternit-grunden, centralt placeret kun 2 km fra Aalborg centrum. Med den indendørs bane behøver I ikke at tænke på vejret.

 

Du får:

  • 1 times paintball
  • 100 kugler pr. person – mulighed for flere kugler løbende under kampen
  • Lån af sikkerhedsudstyr

 

DEALpris 99 kr. pr. person Normalpris 198 kr. Spar 50 %

 

Bemærk: Værdibeviset gælder for 1 person. I skal være minimum 4 personer for at booke tid. 

 

Udstyr og sikkerhed i top

Prisen er inklusiv alt nødvendigt udstyr: Kedeldragt, våben, handsker, elefanthue, maske m.v. Er du bange for, det gør ondt at blive ramt, er der ekstra sikkerhedsudstyr, som du kan låne.

 

For mere information kan du besøge FunCenters hjemmesideFacebookside eller ringe på tlf.: 28 31 21 01. På hjemmesiden kan du også se en video af folk, der bruger paintballbanen.

 

FunCenters instruktører er med jer hele vejen, fra I kommer, til I går, og sørger for, at humøret og sikkerheden er i top. 

 

Der er ikke andre gæster på paintballbanen, når den er booket til jer. Skulle I få sved på panden, er der mulighed for gratis bad og omklædning.

 

Bemærk venligst: Minimumsalderen er 16 år. Unge på 16 og 17 år skal have skriftlig tilladelse fra forældre, som kan downloades på FunCenters hjemmeside.

 

God fornøjelse!

Paintball i Aalborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail