Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Zanzibar

Der er dømt tropeliv, cocktails og afslapning under palmerne med 9-10 overnatninger på 4* hotel. Rejs fra CPH/BLL i jan.-maj.

Den smukkeste feriekulisse

Zanzibar er ægte paradis. En lille tropisk ø ud for Afrikas kyst, der er eksotisk og fortryllende med de skønneste sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav. Øen er kendt som en krydderiø, hvor især ingefær, kanel, vanilje, nelliker, kardemomme, sort peber og gurkemeje dyrkes. Disse krydderier kan derfor også købes til fordelagtige priser og spreder spændende dufte på øen. 

 

Zanzibar lever i en tidslomme fra 50'erne, så I kan virkelig opleve autenticiteten på de bumpede veje med skue til jordhytterne, hvor lokalbefolkningen visse steder stadig lever. Glæd jer til en autentisk oplevelse og til mærke den store kærlighed til havet, strandende og de mange kokospalmer.

 

Øen indbyder i høj grad til afslapning, og I vil med garanti elske hvert et minut. Strandene er som taget ud af et postkort, og de små strandbarer oser af lokal stemning. Kort sagt: Livet går i slowmotion i den smukkest tænkelige kulisse. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Fantastiske sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav
 • Hotel med infinity-pool, der ligger ud til stranden og byder på en fantastisk havudsigt
 • Tag på spændende udflugter, og nyd livet i strandkanten

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Zanzibar t/r
 • 23 kg bagage og håndbagage
 • Mad på flyet
 • 9 eller 10 overnatninger i standard juniorværelse på 4* Zoi Boutique Hotel Zanzibar
 • Leje af strandhåndklæder
 • Morgenmad alle dage
 • Fri wi-fi på hotellet

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

  København:

  • Den 27. januar 2023 (9 overnatninger) - UDSOLGT
   DEALpris 12.990 kr.
  • Den 5. marts 2023 (10 overnatninger)
   DEALpris 12.990 kr.
  • Den 12. maj 2023 (10 overnatninger)
   DEALpris 11.990 kr.

   

  Billund:

  • Den 12. marts 2023 (10 overnatninger)
   DEALpris 12.990 kr.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

  • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. pr nat
  • Transfer (55 km og tager ca. 1 time og 15 min): 490 kr. t/r pr. person
   Opgradering til juniorværelse med havudsigt: 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Den 5. marts kan der opgraderes til en flyvning med Emirates fra København (med 1 stop hver vej): 1.600 kr. pr. person
  • Børn på 2-12 år: 20 % rabat iflg. med 2 voksne. Der tages forbehold for ledige værelser til 3-4 personer. Ring og forhør jer direkte hos Øster Lindet

   

  Se flyinformationer længere nede.

   

  Zoi Boutique Hotel Zanzibar

  I den uspolerede fiskerlandsby Matemwe på østkysten af Zanzibar finder I det charmerende Zoi Boutique Hotel. Hotellet oser af charme og ligger direkte på en smuk, hvid sandstrand, omgivet af kokospalmer.

   

  Hotellets hjerte er de to indbydende poolområder, hvoraf den ene er en infinity-pool, der ligger ud til stranden og byder på en fantastisk havudsigt. Her finder I også en veludstyret pool- og snackbar samt et wellnessområde med traditionelle skønhedsbehandlinger og spa.

   

  Hvis I er gastronomi-entusiaster, så kan vi varmt anbefale maden i Theros Restaurant, som ligger ved poolen og er en oplevelse i sig selv. Ingredienserne er lokale, økologiske og altid friske, og stedet har ry for at skabe fantastiske retter, der smager af noget. Fisk er populært - smag f.eks. friske hummere, blæksprutter, tun og kingfish - eller prøv kræfter med lokale specialiteter som pilau-kød, krydderkage, baba ghanousheller samt daddel- og hasselnøddebrød. 

   

  Skal I opleve lidt mere af Zanzibar, så hjælper hotellet gerne med at arrangere dette. Besøg for eksempel Prison Island og Stonetown, snorkel ved Mnemba Island, eller tag på krydderitur. Alt, I skal gøre, er at spørge i receptionen.

   

  Zoi Boutique Hotel er et ægte barfodsland, hvor I kan sidde med tæerne i sandet og nyde en drink i en ”laid back” atmosfære. 

   

  Sådan skal I bo

  Hotellets værelser ligger fordelt i små 2-etagers bygninger, der er spredt rundt i hotellets have og nogle ud til stranden. Bygningerne er indrettet i en lys og luftig stil, så I kan falde i søvn til havets brise - med ægte swahili-charme. 

   

  Alle juniorværelser er på ca. 35 m2 med dobbeltseng. De har miljøvenlig e-condition, hårføn, safebox, kaffe- og tefaciliteter samt myggenet. De har desuden alle en hyggelig terrasse eller balkon med møbler. Der er mulighed for at opgradere til juniorværelser med havudsigt.

   

  Godt at vide

  Værelset skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen, men forhør jer evt. i receptionen, hvis I ønsker at leje det lidt længere.

   

  Læs mere om hotellet her.

   

  Zanzibar

  Øen ligger midt i Det Indiske Ocean og er omgivet af koralrev, så det er helt oplagt at tage på snorkeludflugter, delfinsafari og sunset cruise eller måske prøve kræfter med en gang deepsea fishing. Nyd det blå hav og de mange små strandlaguner – udsigten er fantastisk.

   

  Tilbage på land er en tur til Stonetown et must. Stonetown er øens hovedstad, hvor I finder det gamle arabiske kvarter med små labyrintagtige gader, lokalt håndværk, gode shoppingmuligheder samt små skjulte rooftops og haver, hvor I kan nyde en forfriskning. Byens historie er interessant, og I kan blandt andet besøge den gamle samlingsplads for slavehandel.

   

  Fra Stonetown kan I tage en båd over til den lille ø Prison Island, hvor der findes kæmpe skildpadder, eller I kan tage en tur på landet og besøge regnskoven eller krydderiplantagerne.

   

  Mulighederne er spændende og mange.

   

  Stranden og tidevande

  Specielt for Zanzibar er den dramatiske indflydelse fra tidevandet, der skabes af månen. To gange om dagen kan forskellen på vandstanden være mere end 3 meter - noget, der klart bør opleves.

   

  Ved højvande er havet perfekt til svømning, snorkling og hop i havet fra f.eks. svømmeplatform eller lignende.
  Ved lavvande er det perfekt til at gå en skøn lang tur langs stranden og se, hvad Zanzibar byder på. I vil også kunne se de lokale søge efter deres elskede fisk og skaldyr.

   

  Vejret

  Zanzibar er en helårsdestination med mange solskinstimer og få regnvejrsdage. Dagstemperaturen ligger på omkring 27-34 grader.

   

  Flyinformation

  Fra København den 27. januar 2023 flyves der med Qatar Airways.

  Fra København den 5. marts 2023 flyves der med KLM. På denne afgang kan der mod et tillæg flyves med Emirates med 1 stop hver vej.

  Fra København den 12. maj 2023 flyves der med Turkish Airlines.

   

  Fra Billund flyves der med KLM.

   

  Flytider København:

  Afrejse den 27. januar 2023:

  • Afgang København kl. 15.35
   Ankomst Doha kl. 23.35
  • Afgang Doha kl. 02.10
   Ankomst Zanzibar kl. 08.10

  Hjemrejse den 6. februar 2023:

  • Afgang Zanzibar kl. 23.15
   Ankomst Doha kl. 05.05 +1
  • Afgang Doha kl. 07.50
   Ankomst København kl. 12.35

   

  Værelset på Zanzibar er klar fra kl. 14.00

   

  Afrejse den 5. marts 2023:

  • Afgang København kl. 06.00 
   Ankomst Amsterdam kl. 07.15
  • Afgang Amsterdam kl. 10.15 
   Ankomst Zanzibar kl. 21.00

  Hjemrejse den 22. marts 2023:

  • Afgang Zanzibar kl. 21.40
   Ankomst Dar kl. 22.10
  • Afgang Dar kl. 23.59
   Ankomst Amsterdam 06.35 +1
  • Afgang Amsterdam kl. 10.00
   Ankomst København kl. 11.20

   

  Værelset på Zanzibar er klar ved ankomst.

   

  Afrejse den 12. maj 2023:

  • Afgang København kl. 10,45 
   Ankomst Istanbul kl. 15.00
  • Afgang Istanbul kl. 18.35 
   Ankomst Zanzibar kl. 01.55 + 1

  Hjemrejse den 22. maj 2023:

  • Afgang Zanzibar kl. 04.45
   Ankomst Istanbul kl. 11.55
  • Afgang Istanbul kl. 15.50
   Ankomst København kl. 18.05

   

  Værelset på Zanzibar er klar ved ankomst.

  Bemærk: Sen ankomst og tidlig hjemrejse.

   

  Flytider Billund:

  Afrejse den 12. marts 2023:

  • Afgang Billund kl. 06.00 
   Ankomst Amsterdam kl. 07.15
  • Afgang Amsterdam kl. 10.15 
   Ankomst Zanzibar kl. 21.00

  Hjemrejse den 22. marts 2023:

  • Afgang Zanzibar kl. 20.40
   Ankomst Dar kl. 21.10
  • Afgang Dar kl. 23.59
   Ankomst Amsterdam 06.35 +1
  • Afgang Amsterdam kl. 10.10
   Ankomst Billund kl. 11.20

   

  Værelset på Zanzibar er klar ved ankomst.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  COVID-19 og visum

  Alle skal være fuldt vaccinerede for indrejse på Zanzibar. Husk at medbringe jeres Internationale Corona Certifikat med QR kode. Vi anbefaler print, da der ikke altid er netværk alle steder på Zanzibar. Alle gæster, som indrejser til Zanzibar skal endvidere udfylde Travelers Health Surveillance Form online inden afrejse. Dette kan gøres på https://healthtravelznz.mohz.go.tz/traveller/#/home.

   

  Det kræver desuden visum at rejse til Zanzibar. Det kan fås ved ankomst eller bestilles online på https://eservices.immigration.go.tz/visa.

  Pris: 55 USD. 

   

  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Rejse til Zanzibar

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail