Juleaftensmenu fra Værdsat
Få en fantastisk julemiddag med 5 serveringer fra Restaurant Værdsat, der er lette at varme og anrette juleaften.
Enhver, der har gæstet Restaurant Værdsat, ved at de mestrer at give det klassiske, danske køkken et let og moderne twist, der tager smagsoplevelsen op til nye højder. Det kan du nu få glæde af juleaften!
For hvorfor ikke lade Restaurant Værdsat tage slæbet med forberedelserne til julemiddagen? Så kan du i stedet nyde juleaftensdag i ro og mag. Med juleaftensmenuen fra Restaurant Værdsat skal du blot varme maden, anrette den og servere den.
Menuen byder på 5 serveringer, hvor de to første serveringer eventuelt kan bruges til frokost - på den måde kan du glædes over maden hele dagen. Du finder menuen nedenfor.
Der er intet loft på, hvor mange værdibeviser du må købe, ét værdibevis passer med én kuvert, men der er et begrænset antal værdibeviser til salg – så tøv ikke for længe, hvis du vil have Restaurant Værdsat på menuen juleaften.
Du får:
- Juleaftensmenu a la Restaurant Værdsat
DEALpris 225 kr. pr. kuvert
Menuen indeholder:
- Sennepssild med æggesalat brød og smør
- Vol au vent med hønsefyld og ristede østershatte
- Confiteret andelår med hjemmelavet rødkål og syltet fennikel
- Ribbensteg med brunede og hvide kartofler samt julesauce
- Risalamande med brændte mandler, dehydrerede kirsebær og kirsebærsauce
- Småkager
Tilberedning
Print tilberedningsvejledningen ud, så du har den ved hånden, mens du tilbereder maden.
1. servering
- Rugbrød steges på panden og smøres, sennepssild og æggesalat lægges ovenpå.
2. servering
- Butterdejskålen skal varmes et par minutter i ovnen ved 180 grader
- Fyldet varmes i en gryde før det puttes i butterdejsskålen og serveres
3. servering
- De(t) confiterede andelår varmes i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter
- Rødkålene varmes i en gryde
- Ribbenstegen varmes i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader. Slut af med at sætte ovnen på grill for sprød svær. Her skal der holdes øje med, at sværene ikke brankes
- De brunede kartofler varmes også ved 180 grader i ovnen under låg
- Både sauce og de hvide kartofler varmes i gryder.
4. servering
- Risalamande anrettes og saucen kan varmes i en gryde, hvis det ønskes
5. servering
- Småkager til aftenkaffen