Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Massage eller akupunktur

Lad Allan fra Klinik Just i Aabenraa hjælpe med at løsne op for dine spændinger med massage eller akupunktur.

Massør Allan Justesen står klar til at forkæle din krop med massage eller akupunktur, så du kan give dig selv og din krop en velfortjent pause, mens smerter og spændinger skånsomt fjernes.

 

Du kan også vælge at prøve en effektiv cupping-behandling som en del af din massage.

 

Har du en, du holder af og gerne vil forkæle, så giv massagen i gave. Du må nemlig gerne købe et ekstra værdibevis, som en sød gaveidé - print dit værdibevis som gave og glæd den, du holder af.

 

Vælg mellem: 

 • 30 minutters massage med mulighed for cupping
  DEALpris 180 kr. Normalpris 300 kr. Spar 40 %

 

 • 45 minutters massage med mulighed for cupping
  DEALpris 225 kr. Normalpris 375 kr. Spar 40 %

 

 • 60 minutters massage med mulighed for cupping
  DEALpris 270 kr. Normalpris 450 kr. Spar 40 %

 

 • Akupunktur (uden massage) 
  DEALpris 100 kr. Normalpris 200 kr. Spar 50 %

 

Vil du have virkelig billig akupunktur?

Hvis du både vil have massage og akupunktur, kan du få akupunktur virkelig billigt. Bare køb et værdibevis til den ønskede massage og så køb den behandling, der hedder:

 

 • Akupunktur SAMMEN MED massagebehandling
  DEALpris 50 kr. Normalpris 100 kr. Spar 50 %

 

Du skal altså købe 2 deals. Massagen og akupunkturbehandlingen bliver udført samtidig. Nålene sidder i de første 20 minutter, mens du bliver masseret.

 

Effektiv cupping

Du vælger helt selv, om cupping skal være en del af din massagebehandling. Det anbefales dog, at du køber en massagebehandling på mere end 30 minutter, hvis cupping tilvælges. Cupping koster ikke ekstra.

 

Cupping er en effektiv behandlingsform fra Kina, der ved at fremme blodtilførslen til musklerne kan styrke dit immunforsvar og hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af kopper skabes et vakuum, der ligesom ved en dybdegående massage, løsner bindevævet over muskulaturen op, så blodgennemstrømningen øges i det udvalgte område.

 

OBS: Efter en cuppingbehandling vil du kunne opleve røde mærker de steder på kroppen, hvor kopperne har siddet. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen - som det skal. 

 

Masser af fordele 

Massage har en healende og afbalancerende virkning på kroppen, og så giver det fornyet energi. 

 

Massage kan for eksempel: 

 • Løsne og blødgøre musklerne 
 • Fjerne spændinger og skabe balance mellem muskler, led og sener 
 • Øge blodtilførslen og befri kroppen for affaldsstoffer 
 • Opløse myoser og lindre smerter 
 • Og så er det bare selvforkælelse af bedste kvalitet

 

AcuNova-akupunktur

AcuNova-akupunktur er en meget effektiv form for akupunktur, der især er velegnet til smerte-, allergi- og stressbehandling. Akupunkturen er næsten smertefri, da der benyttes ekstremt tynde nåle på kun 0,3 mm, som placeres fire nåle ad gangen.

 

Ved tilkøb på dagen af et længere akupunkturforløb med 5-10 behandlinger tilbyder Allan mængderabat. Kontakt Allan på tlf.: 31 69 38 16 eller tag en snak efter din behandling for mere information.

 

Velkommen til Klinik Just 

Klinik Just drives af Allan Justesen, der både er uddannet sportsmassør, AcuNova-akupunktør, kostvejleder, NADA-behandler og fitnesstræner. 

 

Igennem uddannelsen som lægeeksamineret massør har Allan gennemgået den grundigste massøruddannelse i Danmark og har på den måde opbygget en stor viden om både anatomi, muskler og kroppens opbygning.

 

Du er derfor i de bedste hænder, når du møder op til din behandling.

 

Parkering

Klinikken ligger i et kontorfællesskab ved siden af SOSU-skolen. Parkér på p-pladsen over for vejen Kildespringet, gå ind ad passagen ved udviklingsparken, drej til venstre og gå ind, hvor der står 4H Voxeværket. Sæt dig godt til rette på en af stolene i venterummet, så henter Allan dig dér.

Massage eller akupunktur

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail