Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Malling Kro

Gourmetophold med 1-2 overnatninger nær Aarhus inkl. 4-retters middag, vinmenu m.m. Pris for 2.

Malling Kro

Gourmetophold med 1-2 overnatninger nær Aarhus inkl. 4-retters middag, vinmenu m.m. Pris for 2.

Ypperlig gourmet

Malling Kro nær Aarhus er ikke en hvilken som helst kro. Det er et af de steder, der bliver lagt mærke til og holdt øje med, for det gastronomiske niveau er skyhøjt og servicen smilende. 

 

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling, kun 10 km syd for Aarhus og nær Moesgaard Museum, i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til dem, der værdsætter udsøgt gourmet og vine
 • Hyggelig, moderniseret kro med hjertet på rette sted
 • Gyldig indtil den 22. december 

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Snack og 4-retters gourmetmiddag i 5 serveringer med udgangspunkt i sæsonen - serveres med start kl. 18-19
 • Nøje afstemt vinmenu
 • Kroens morgenmad inkl. kaffe/te samt juice - serveres mellem kl. 8-10

DEALpris 2.095 kr.

 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Middag på ankomstdagen - vælg mellem stjerneskud eller kroens schnitzel
 • Snack og 4-retters gourmetmiddag i 5 serveringer med udgangspunkt i sæsonen - serveres med start kl. 18-19
 • Nøje afstemt vinmenu
 • Kroens morgenmad inkl. kaffe/te samt juice begge dage - serveres mellem kl. 8-10

DEALpris 3.295 kr.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag-lørdag til og med den 22. december 2023.

 

Vær opmærksom på, at der holdes sommerferielukket i uge 28 og 29.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Malling Kro.

 

 • Weekendtillæg ved ankomst fredage eller lørdage samt alle på helligdage: 300 kr. pr værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-17.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.30.

 

Malling Kro

Malling Kro er et sted, hvor I som gæster med det samme føler jer velkomne i de rare omgivelser og den afslappede atmosfære, hvor personalet altid gør deres ypperste for at give jer en god oplevelse.

 

Malling Kro har eksisteret siden 1884 og er gennem de sidste mange år blevet nænsomt renoveret til en mere moderne udgave af kroen. I starten af 2021 blev restauranten renoveret, så den nu fremstår med et let, nordisk udtryk, der indbyder til hyggelige stunder - og med en indretning, der passer til køkkenets høje gastronomiske standard.

 

Kendetegnende for kroen er netop dens kvalitetsbevidste køkken, der skaber moderne dansk gastronomi, lavet på gode råvarer med inspiration fra det franske køkken - serveret med smil og sjæl.

 

Kroen er generelt i gang med at gennemgå en større forandring i retning af et mere tidssvarende udtryk. Her vægtes samarbejde med lokale leverandører højt, både når det gælder interiør og det gastronomiske udtryk. I vil på Malling Kro opleve lokalt produceret keramik samt råvarer fra de lokale leverandører, som f.eks. Karensminde, Fru Møllers og andre passionerede landmænd i området.

 

Kroen byder på en skøn terrasse ud mod Stationspladsen, hvor både frokost, eftermiddagskaffe og måske et køligt glas rosé kan nydes, når vejret tillader det - ligesom også middagen serveres udendørs i kroens hyggelige gårdhave i de lune måneder.

 

Sådan skal I bo

I kan glæde jer til at træde indenfor på et af de 8 indbydende dobbeltværelser, som alle er beliggende på kroens første sal, og med eget bad og toilet samt gratis wi-fi på alle værelserne.

 

Om området

Malling Kro er beliggende kun 10 km syd for Aarhus. Letbanen kører lige uden for døren og stopper bl.a. ved Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C og ved Dokk1, som er byens nye havneområde, og som også er et besøg værd.

 

Aarhus kaldes også Smilets By, og det er der er god grund til. Aarhusianernes imødekommenhed kendetegner nemlig Danmarks andenstørste by. I byen har I et væld af muligheder. For de kulturinteresserede er Kunstmuseet ARoS det oplagte besøg.

 

Det Gamle Latinerkvarter i Aarhus er omkranset af smukke gamle, bygninger og derudover fyldt med små kreative butikker med brugskunst og hyggelige fortovscaféer og kaffebarer.

 

Slå jer også ned på en af caféerne ved åen og nyd bylivet og stemningen. 

 

Ca. 10 minutter nord for Malling Kro ligger den arkitektoniske perle Moesgaard Museum, hvor I kan gå på opdagelse i fortiden. Museet er absolut anbefalelsesværdigt. 

 

Fremragende anmeldelser

På Tripadvisor har flere begejstrede gæster tilkendegivet deres mening om Malling Kro - og med en gennemsnitsvurdering på intet mindre end 4,5 kan kroen bryste sig af anmærkningen "Fremragende". I kan læse nogle af de nyeste anmeldelser her:

 

"2 dages ophold

Har lige været på Malling Kro med 2 overnatninger. Et SUPERB ophold. Mad, værelse, atmosfære og ikke mindst personale var i top. Lækker morgenmad, der blev serveret med et smil og beskrivelse at tingene (meget af det hjemmelavet). Vi kommer gerne her igen.

Anmeldt september 2022

 

"Ophold m. 4 retters menu

Super dejligt ophold, fine værelser, venlig og kompetent betjening. Fantastisk lækker 4 retters menu og dertil hørende vine. Dejlig morgenmad med pålæg og oste fra lokale special butikker.
Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldt maj 2022

 

"En gourmetperle syd for Århus

Har fulgt kroen i flere år grundet de fine anmeldelser og da tilbuddet kom skulle det være og det var en yderst positiv oplevelse. Nænsom renoveret og dejlig værelse, gode senge samt toilet og bad.
En rigtig god madoplevelse med 4 retter samt vel afstemt vinmenu.
Lidt bobler og snacks inden middagen.
Alle der betjente os var behagelige, informerende og vi følte os velkommen.
Det skal genopleves selvom det ligger lidt fra alfavej for os."

Anmeldt maj 2022

 

"Fuldstændig vidunderlig mad og vine

Vi spiste en vidunderlig menu med udsøgte vine og udsøgt betjening
Alt var velsmagende og yderst lækkert. Personalet var vidende og serviceminded. . Det var vores første, men ikke sidste besøg. Vi var glædeligt overrasket"

Anmeldt april 2022

 

 

Malling-Kro.jpg

Ophold på Malling Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail