Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

AromaTouch massage

Få en hel times omfattende AromaTouch-behandling til halv pris hos Akutime v/Anita Agerbo i Odense.

Fyld velværekontoen op med en hel times AromaTouch wellnessmassage hos Akutime v/Anita Agerbo, der har lokaler i Dyrup.

 

Anita har siden 2015 arbejdet som certificeret behandler. Hun er blandt andet uddannet fysiurgisk massør, akupunktør, mindfulnessinstruktør og NADA-behandler. 

 

Hos Anita får du kyndig og kvalificeret behandling, hvor der undervejs bruges produkter fra Ecooking. Se her, hvilke behandlinger du kan vælge mellem, og læs meget mere om dem nedenfor.

 

Du får:

  • AromaTouch wellnessmassage - ca. 60 minutter

 

DEALpris 225 kr. Normalpris 450 kr. Spar 50 % 

 

Om behandlingen:

AromaTouch™ er en blid og effektiv massageteknik med bløde strøg og tryk, der virker udrensende og afbalancerende. Behandlingen er terapeutisk effektfuld, da den arbejder med kroppens medianbaner, og du vil efterfølgende føle, at kroppen er afslappet og i dyb ro og balance.

AromaTouch™-behandlingen forløber i fire trin med brug af 100 % rene og økologiske, æteriske olier. Behandlingen er skabt til at styrke immunforsvaret, mindske stress og betændelsestilstande samt til styrkelse af kroppens balance generelt. Kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem aktiveres via tryk og blide strøg på ryggen, nakken, hovedbund, øre og under fødderne med udvalgte olier, der støtter systemet til selvhelbredelse.

Behandlingen kan benyttes af alle, da metoden er meget rolig og blid.

 

AromaTouch i 4 trin:

Der påføres to slags olie: Lavendelolie, som skaber ro og giver en beroligende og afslappende tilstand i hele kroppen. Balanceolie - en blandingsolie, der er sat sammen af rosentræ, frankincense, gran og blå rejnfan for at skabe balance og mindske stressniveauet i kroppen.
Der arbejdes med ryggen, nakken og ørene i behandlingen.

Styrkelse af immunforsvar/afgiftning, så du bliver mere immun overfor sygdomme. Tea Tree-olie - en bladolie, som er afgiftende og udrensende - og On Guard- olie - en blandingsolie af vild appelsin, kryddernellike, kanel, eukalyptus og rosmarin - bruges for at styrke dit immunforsvar og beskytte dig.
Der arbejdes med ryggen, nakken og hovedbunden.

Reduktion af betændelsestilstande i kroppen, kortisol ubalance, autoimmune forstyrrelser og sygdomme. Her bruges AromaTouch-olie - en blanding af cypres, merian, pebermynte, basilikum, grapefrugt og lavendel - for velvære og afslapning og Deep Blue-olie - en blanding af kamfer, pebermynte, blå rejnfan, kamille, vintergrøn, evighedsblomst og os-manthus - som reducerer og lindrer smertetilstande.
Igen er der fokus på ryg, nakke og hovedbund.

Genoprettelse af balance i det autonome nervesystem: Ubalancer i det autonome nervesystem stabiliseres, og stressfaktorer mindskes i kroppen. Her bruges Peppermint-olien - en bladolie, som renser, ilter og opløfter det fysiske og det psykiske nervesystem. Også Wild Orange-olien bruges - en olie, der skaber kontakt til det indre i dig og opløfter din energi på alle planer.
Her behandles fødderne, ryg og nakke.

 

I trygge hænder

Du er i trygge og gode hænder hos Anita Agerbo. Med sin baggrund som socialrådgiver og kognitiv terapeut, er hun vant til arbejdet med mennesker, og siden 2016 har hun været certificeret til at udføre japansk facelifting. Nyeste skud på stammen er, at hun er blevet certificeret til at udføre ansigtsbehandling med microneedling.

Anita Agerbo har desuden uddannelse indenfor en lang række sundhedsfaglige felter, herunder fysiurgisk massør, mindfulnessinstruktør og NADA-behandler.

Anita Agerbo samarbejder med det danske mærke Ecooking, som bruges i alle behandlingerne. Se mere om produkterne på Ecooking.dk.

På Anita Agerbos Facebookside kan du lade dig inspirere af spændende artikler samt opskrifter på hjemmespa og velvære.

 

AromaTouch wellnessmassage

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail