Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Premium affugter

Helt perfekt timet tilbud - slå til nu! Det er fugtigt udenfor - vil du mindske besværet med fugtige og våde ruder?

Smart til årstiden

Er du træt af tiden og mængden af viskestykker, du kan bruge hver morgen, når du tørrer vinduer og karme af i den fugtige tid? Hvis du gerne vil undgå de duggede ruder, så få fingre i en effektiv affugter fra Pingi.

 

Du får: 

  • Pingi Vida 1S Premium affugter

 

Sundere indeklima

Pingi Vida 1S Premium er en kompakt affugter, der nemt og effektivt fjerner overskydende fugtighed med et enkelt tryk på en knap. Du sparer masser af tid og får tilmed et bedre og sundere indeklima.

 

Vida 1S Premium har en 1000 ml tank. Når tanken er ca. 90% fuld, lyser tanken rødt og slukker automatisk. Skub blot tanken ud, hæld vandet ud, og affugteren er klar igen.

 

Brug din Vida 1S affugter i lukkede rum op til 30 m2 som f.eks. toiletter, badeværelser, loftsrum eller kælderværelser. Den kan naturligvis også være god i campingvognen, kolonihavehuset eller andre tilsvarende steder. Affugteren anbefales ikke til åbne, stærkt ventilerede områder.

Det er muligt at tilslutte en 10 mm slange (medfølger ikke) og lave et permanent afløb, hvilket kan være praktisk, hvis du ikke har mulighed for at tømme tanken regelmæssigt.

Premium affugter

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail