Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Unik ansigtsbehandling

Unik frugtsyrebehandling, der ikke uden grund bliver kaldt "The Red Carpet Treatment". Prøv den til en skarp DEALpris.

"The Red Carpet Treatment"

Denne helt specielle behandling bliver kaldt "The Red Carpet Treatment", fordi et utal af Hollywood-stjerner bruger behandlingen for at se strålende ud, når de går ned ad den røde løber.

 

Behandlingen fornyer din hud og kan blandt andet bruges, hvis du døjer med akne, rosacea eller pigmentpletter i ansigtet. Også perfekt ovenpå sommeren - så du kan bevare din smukke glød efteråret og vinteren igennem.

 

Du får: 

  • 1 times Frugtsyrebehandling med FIRE & ICE fra iS CLINICAL inklusiv ansigtsmassage

 

Om behandlingen

"Fire & Ice" fra iS CLINICAL:

Først varme, så kulde. Væk dine sanser med de aktive og lindrende formler, der fremkalder dufte af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.

 

Denne intensive, kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere finere linjer og rynker samt udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.

 

Grundstenen i behandlingen er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, som effektivt men skånsomt peeler huden, og den beroligende Rejuvinating Masque, der er en lindrende og fugtgivende maske.

 

Frugtsyrepeeling har mange fordele. Under behandlingen kan den mærkes på huden som varme og prikken, idet den eksfoliere og fornyer hudens overflade.

 

Fordele ved Fire & Ice:

  • Opstrammer huden
  • Blødgør og udjævner hudens struktur
  • Reducerer pigmenteringer, akne og urenheder
  • Fornyer hudens glød
  • Reducerer rynker og fine linjer
  • Øger dit velvære

Se resultater med det samme

Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som en del af et kurforløb. Dette kan hudspecialisten Connie Rasmussen rådgive dig nærmere om.

 

Velkommen til Beauty by CR

Hos Beauty by CR kommer din skønhed i de bedste hænder. Connie Rasmussen er uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring og er uddannet kostvejleder med 10 års erfaring.

 

God fornøjelse!

Frugtsyrebehandling med FIRE & ICE

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail