Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Håndbehandlinger til dig

Jennails er tilbage på Deal.dk. Denne gang forkæler klinikken dig med 2 lækre behandlinger, der giver dig smukke hænder.

Professionelt fra top til tå

Deal.dk byder igen velkommen til JENNAILS & BEAUTY.

 

Her bliver du taget med ind i en verden, der emmer af skønhed og velvære - perfekt kombineret med tryghed. Du får nemlig udelukkende professionelle behandlinger fra nogle af de førende indenfor området. 

 

JENNAILS er et team af skønhedsbehandlere, der hver især har deres speciale og passion for det enkelte område, de arbejder med. Det vil sige ingen all-around kosmetologer, men et kvalificeret personale, der sikrer, at du får lavet din behandling med øje for detaljer, præcision og perfektion.

 

Du kan vælge mellem: 

 • Paraffin manicure
  Normalpris 325 kr. DEALpris 189 kr.

  ELLER

 • CND Pro håndbehandling
  Normalpris 450 kr. DEALpris 189 kr.

Tilkøb

Mulighed for tilkøb af shellac/gel polish lakering - oplys dette ved booking og forhør dig om pris. Tilkøbet afregnes direkte med JENNAILS i forbindelse med din behandling. 

 

Om behandlingerne

Paraffin manicuren indeholder:

 • Tilfiling af negle
 • Tilretning af neglebånd
 • Negleolie, lotion og herefter paraffinbad
 • Håndmassage

 

Denne manicure inkluderer en dybdegående manicure, hvor der er fokus på at fjerne neglebånd og gøre dine naturlige negle ekstra fine. Herefter får dine hænder et varmt paraffinbad, som fugter i dybden. Du skal sidde med paraffin-handskerne i 15 min. Der afsluttes med neglebåndsolie og let massage.

Behandlingen er velegnet til dig med tørre hænder, og kan både bruges af mænd og kvinder.

 

CND Pro-håndbehandling

CND har udgivet en serie med avanceret hudpleje, der er ultra fugtgivende og plejende. Mærk produkter på egne hænder med denne behandling, hvor du får: 

 • Tilfiling af negle
 • Tilretning af neglebånd
 • Scrub
 • Håndmassage

 

Tilfiling af negle og tilretning af neglebånd, herefter en fugtgivende og exfolierende behandling med CND Pro Skincare-produkter, der efterlader huden blød og lækker. Du får massage med skrub, hvorefter produkterne skal trække ind og endelig afsluttes der med massage og lotion.

 

Velkommen hos JENNAILS

JENNAILS' salon er indrettet med rustikke betonvægge i en unik og hyggelig, nynordisk stemning. Salonen udbyder JENNAILS neglekoncept samt skønhedsbehandlinger og undervisning i negle, vipper og bryn. Medarbejderne har alle sans for æstetik og sætter gerne trends, så de tilbyder alt fra et klassisk til et over-the-top glam/doll look.

Professionel håndbehandlinger

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail