Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vælg mellem 2 behandlinger

Væld mellem en times velgørende ansigts- eller aromatouch-behandling hos Akutime v/Anita Agerbo i Odense.

Få 1 times velvære

Fyld velværekontoen op med enten en ansigtsbehandling eller en wellnessmassage hos Akutime v/Anita Agerbo, der har lokaler i Dyrup.

 

Anita har siden 2015 arbejdet som certificeret behandler. Hun er blandt andet uddannet fysiurgisk massør, akupunktør, mindfulnessinstruktør og NADA-behandler. 

 

Hos Anita får du kyndig og kvalificeret behandling, hvor der undervejs bruges produkter fra Ecooking. Se her, hvilke behandlinger du kan vælge mellem, og læs meget mere om dem nedenfor.

 

Vælg mellem:

 • AromaTouch wellnessmassage - ca. 60 minutter
  Normalpris 450 kr. DEALpris 225 kr.

 • Ansigtsbehandling med micro-needling - ca. 60 minutter
  Normalpris 649 kr. DEALpris 325 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Akutime v/Anita Agerbo.

 • I forbindelse med indløsningen af dit værdibevis, har du mulighed for at booke tid til din 2. behandling med 20 % rabat

 

Om behandlingerne

AromaTouch wellnessmassage

AromaTouch™ er en blid og effektiv massageteknik med bløde strøg og tryk, der virker udrensende og afbalancerende. Behandlingen er terapeutisk effektfuld, da den arbejder med kroppens medianbaner, og du vil efterfølgende føle, at kroppen er afslappet og i dyb ro og balance.

 

AromaTouch™-behandlingen forløber i fire trin med brug af 100 % rene og økologiske, æteriske olier. Behandlingen er skabt til at styrke immunforsvaret, mindske stress og betændelsestilstande samt til styrkelse af kroppens balance generelt. Kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem aktiveres via tryk og blide strøg på ryggen, nakken, hovedbund, øre og under fødderne med udvalgte olier, der støtter systemet til selvhelbredelse.

 

Behandlingen kan benyttes af alle, da metoden er meget rolig og blid.

 

AromaTouch i 4 trin:

 • Der påføres to slags olie: Lavendelolie, som skaber ro og giver en beroligende og afslappende tilstand i hele kroppen. Balanceolie - en blandingsolie, der er sat sammen af rosentræ, frankincense, gran og blå rejnfan for at skabe balance og mindske stressniveauet i kroppen.
  Der arbejdes med ryggen, nakken og ørene i behandlingen.

 

 • Styrkelse af immunforsvar/afgiftning, så du bliver mere immun overfor sygdomme. Tea Tree-olie - en bladolie, som er afgiftende og udrensende - og On Guard- olie - en blandingsolie af vild appelsin, kryddernellike, kanel, eukalyptus og rosmarin - bruges for at styrke dit immunforsvar og beskytte dig.
  Der arbejdes med ryggen, nakken og hovedbunden.

 

 • Reduktion af betændelsestilstande i kroppen, kortisol ubalance, autoimmune forstyrrelser og sygdomme. Her bruges AromaTouch-olie - en blanding af cypres, merian, pebermynte, basilikum, grapefrugt og lavendel - for velvære og afslapning og Deep Blue-olie - en blanding af kamfer, pebermynte, blå rejnfan, kamille, vintergrøn, evighedsblomst og os-manthus - som reducerer og lindrer smertetilstande.
  Igen er der fokus på ryg, nakke og hovedbund.

 

 • Genoprettelse af balance i det autonome nervesystem: Ubalancer i det autonome nervesystem stabiliseres, og stressfaktorer mindskes i kroppen. Her bruges Peppermint-olien - en bladolie, som renser, ilter og opløfter det fysiske og det psykiske nervesystem. Også Wild Orange-olien bruges - en olie, der skaber kontakt til det indre i dig og opløfter din energi på alle planer.
  Her behandles fødderne, ryg og nakke.

 

Ansigtsbehandling med micro-needling

Micro-needling er den oplagte behandling til dig, der gerne vil have en smuk hud samt et yngre og friskere udseende.
Micro-needling er en behandling, hvor huden behandles med en elektrisk nålepen (skinpen). Skinpennen lader et sterilt nålehoved med 12 små ultratynde nåle glide hen over huden, hvorved der dannes mikrosmå huller i huden i dybden 0,25 til 0,50 mm.

 

De små perforeringer af din hud får din hud til intensivt at booste dens naturlige dannelse af kollagen. Den øgede mængde kollagen skaber et yngre hudbillede, hvor ar, rynker og andet udbedres.

 

Ansigtsbehandling med micro-needling i step

 • Grundig afrensning af huden
 • Der påføres serum, som er afstemt efter netop din hudtype, og som arbejdes ind i huden med en let ansigtsmassage
 • Herefter anvendes skinpennen med start fra panden, rundt om øjnene, næsen og kinderne og slutter ved hagen og rundt om munden
 • Beroligende og fugtgivende ansigtsmaske med aloe vera (15 minutter)

 

Micro-needling henvender sig til alle, der gerne vil formindske eller forbedre:

 • Ar
 • Rynker/linjer
 • Synlige porer
 • Hyperpigmentering
 • Manglende glød/udstråling
 • Hudstruktur/hudtone
 • Hudvævets fasthed

Vælg mellem 2 behandlinger i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail