Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Manicure med gellack

Forkæl dine hænder med en dejlig manicure inkl. håndmassage, gellack m.m. hos NAILS Gallery i Aalborg Storcenter.

Sæt kulør på efteråret

Forkæl dig selv med pæne negle, og sæt lidt kulør på efteråret og årets kommende arrangementer. Med et værdibevis i hånden kan du nemlig glæde dig til ren forkælelse hos NAILS Gallery, der er beliggende ved indgang C i Aalborg Storcenter, og hvor du bliver forkælet med en skøn manicure inkl. gellack.

 

Det dygtige personale sørger for at give dig en dejlig wellness-oplevelse, hvor du kan slappe af og tage et break fra hverdagens hektiske liv. 

 

Du får:

40 minutters manicure:

  • Neglebåndsbehandling og eksfoliering
  • Filing og polering af negle
  • Håndmassage
  • Gellack

 

Om gellack

Gellack er en blanding af lak og gelé. Det er en kombination af den hurtige og nemme påføringsteknik fra lak og af holdbarheden fra geléen. Neglene hærdes med UV-lys for det bedst mulige resultat og er derfor også tørre, når du forlader klinikken.

 

Inden lakken påføres, files neglene, så de får en flot form.​ Imens kan du jo overveje, hvilken er de over 150 farver, du ønsker på dine negle.

 

Lidt ekstra forkælelse

Der er ingen begrænsning på, hvor mange værdibeviser du kan købe, så hvis din veninde, din mor eller din mand fortjener lidt ekstra forkælelse, er denne deal den oplagte mulighed for at få lidt kvalitetstid sammen.

 

Imens I klarer verdenssituationen, vil det dygtige personale fra NAILS Gallery kræse om jer og sørge for, at I kan forlade klinikken med den blødeste hud og de stærkeste negle.

Manicure med gellack

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail