Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

En ny "Gooodi"

Gooodis, der spreder søde glæder i Vestergade i Odense, byder på en ny fristelse til UNDER 30 kr.

"Efterårs-gooodi"

Efteråret er over os, og det er tid til hygge. Sæt kursen mod Odense centrum, nærmere bestemt Vestergade, og find frem til Gooodis, der af flere omgange har fristet DEAL-kunder med lækker is året gennem.

 

Denne gang er der crepes på menuen. De serveres med det tilbehør, du vælger - en perfekt blanding af søde smage. Uanset hvad du vælger, står Gooodis klar til at forkæle dine smagsløg - alt er lavet fra bunden af friske råvarer og uden tilsætnings- og smagsstoffer.

 

Og smagene er lækre - så lækre at Gooodis blev nomineret til ’’The best of Odense 21’’. 

 

Du får:

  • 1 stor french crepe med valgfrit fyld

 

Vælg mellem:

  • Nutella
  • Banan og chokolade
  • Valgfri is og sauce

 

Tjek det hele ud på Gooodis Facebook-side.

 

Italiensk håndarbejde 

Gooodies er baseret på traditionelle italienske opskrifter. Agnieszka og hendes bror, Marcin, der står bag Gooodis, fokuserer på kvalitet, naturlige produkter og lokale leverandører.

 

Mælken får de leveret fra en økologisk fynsk gård, jordbærerne plukker de selv, og rabarberne hentes på en lokal gård tæt på Odense. De følger sæsonen og dens råvarer, så du vil f.eks. ikke kunne finde jordbæris i vinterhalvåret.

 

Er du til sorbet, kan du også godt glæde dig - sorbeten er lavet af 50 % frisk frugt, og der er ikke tilsat smagsstoffer. Agnieszka og Marcin skaber selv smagene og derfor skifter udvalget også løbende, da de elsker at eksperimentere med nye smage.

 

1 stor french crepe med valgfrit fyld

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail