Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Træfældning

Vil du have bugt med træet i haven, der er blevet for stort til at du selv kan fjerne det, så book Moth Service.

Et voksende problem!

Har du et træ i haven eller andre steder, du gerne vil have fjernet, må det siges kun at være et voksende problem, da sådan nogle træer blot har det med at vokse. 

 

Uanset hvad årsagen er - måske du bare har brug for mere luft og lys i haven, eller er træet bare er blevet for stort og udgør en eventuel fare for bygninger eller terrasser - kan træfældning hurtigt blive en uoverskuelig opgaven, som du kan have svært ved at løse selv.

 

Derudover er det ikke helt ufarligt og uden risiko at fælde træer selv. Hos Moth Service fælder de mange træer, og alt udføres med den rette viden og med professionelt værktøj samt lift.

 

Du får: 

  • Fældning af 1 træ med lift, inkl. forsikring og kørsel (gælder Fyn samt øer med brofast forbindelse og Fredericia-, Kolding- og Vejleområderne - forhør dig hos Moth Service, hvis du er i tvivl)

 

Bemærk: Træet må max være 15 meter højt. Er træet højere, forhør dig gerne hos Moth Service, så finder I en tillægspris (betales direkte til Moth Service).

 

Alt det praktiske

Adgangskrav til lift. Der skal være en indkørsel eller lignende, hvor der skal være en frihøjde på 2 meter, 1.8 meter i bredden og 7 meter lang. Liften er selvkørende og kan derfor komme tæt helt på træet. 

 

Skal træet kunne nås fra vejen eller indkørslen, kan Moth Service, i en højde på 15 meter, nå træet fra en afstand på 10 meter.

 

Dealen gælder kun til selve træfældningen. Grene og stammer lægges, der hvor træet stod. Det skæres i håndterbare stykker, dog ikke til brænde.

 

Dealen er altså uden bortskaffelse af træet og stubfræsning. Begge dele kan tilkøbes. Forhør dig gerne hos Moth Service, så finder I en tillægspris (betales direkte til Moth Service).

 

Træfældningen udføres på udvalgte datoer, hvor der er adgang til lift, og vejret er til det.

Professionel træfældning

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail