Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kør selv-ferie til Gardasøen

4-7 overnatninger på 3* hotel inkl. halvpension og gratis parkering. Rejs i apr.-nov. 2023.

I fantastiske omgivelser

Glæd jer til at tjekke ind på Hotel La Rotonda i Tigale med udsigt over Gardasøen og Alto Garda Naturpark. Hotellet har en fantastisk placering på den vestlige bred af søen, ca. 500 meter over havet på skråningerne af Mount Castello.

 

Området omkring hotellet er ideelt for jer, der gerne vil opleve den fantastiske natur, der omgiver Gardasøen, men som samtidig også gerne vil kombinere det med badning og andre aktiviteter. I kører selv til Tigale, så I har rig mulighed for at komme ud på opdagelse i det smukke område.

 

Dealen er inklusiv halvpension, så hver aften står der en 3-retters menu og en stor salatbar klar til jer. Mellem måltiderne kan I købe snacks og drikkevarer i baren. Derudover kan I også købe a la carte i restauranten.

 

Rejsen inkluderer:

 • 4-7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon på 3* Hotel La Rotonda
 • Halvpension
 • Gratis parkering

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 

Periode A: 

Ankomst er mulig den 1.-6. april, 10. april, 21.-26. maj, 11.-23. juni og 9. september-1. november 2023.

 • 4 overnatninger
  DEALpris 1.895 kr.
 • 7 overnatninger 
  DEALpris 3.195 kr.

 

Periode B:

Ankomst er mulig den 7.-10. april, 18.-21. maj, 27. maj-10. juni og 2.-8. september 2023.

 • 4 overnatninger
  DEALpris 1.995 kr.
 • 7 overnatninger 
  DEALpris 3.295 kr.

 

Periode C:

Ankomst er mulig den 24. juni-8. juli og 26. august-1. september 2023.

 • 4 overnatninger
  DEALpris 2.295 kr.
 • 7 overnatninger 
  DEALpris 3.895 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer.

   

  Hotel La Rotonda

  Hvis I under opholdet trænger til at blive kølet af, kan I benytte jer af hotellets 2 swimmingpools, hvor den ene er placeret udendørs med udsigt over søen, mens den anden er indendørs. 

   

  Området omkring hotellet er ideelt til friluftsaktiviteter, såsom mountainbiking, surfing og sejlsport - og tæt på hotellet er der også mulighed for tennis. 

   

  Hotellets restaurant byder på lokale italienske retter. Hvis vejret er til det, så er det oplagt at nyde maden på terrassen med en nydelig panoramaudsigt.

   

  Sådan skal I bo

  På Hotel La Rotonda bliver I indlogeret på et af de enkelt designede værelser, hvoraf de fleste er udstyret med en balkon og udsigt over søen. Desuden er der hårtørrer, tv og naturligvis eget bad og toilet. I har gratis parkering på hotellet under hele opholdet.  

   

  Gardasøen

  Området omkring Gardasøen byder på et væld af gamle, hyggelige byer samt masser af historie og charme, men der er naturligvis også mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. 

   

  Fra Hotel La Rotonda er der et væld af muligheder for gode udflugter. I kan enten køre op i Dolomitterne eller tage en tur op til de mindre søer Lenno, Ledro og Iseo.

   

  Fra hotellet er der heller ikke langt til populære, historiske kulturhøjborge som Verona og Venedig, der byder på masser af oplevelser og seværdigheder. Tag en tur langs den skønne Mincio-flod ned til Mantova, hvor I kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta", eller besøg det forholdsvis ukendte vinområde Colline Moreniche, og nyd vinmarkerne og vinen.

   

  Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra Gardasøen, og der venter jer en imponerende køretur fra Gardone op til Riva, hvor I kan opleve skønheden ved nogle af de 50 kilometer, som Gardasøen er i længden. Faktisk er det kun i klart vejr, at man kan se Gardasøen i sin fulde længde.

   

  Det milde klima, den fantastiske natur, de historiske spor og ikke mindst den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et elsket og populært rejsemål.

   

  Om Vindrose Rejser

  Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

   

  Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

   

  Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

   

  Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

   

  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Kør selv-ferie til Gardasøen

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail